Ριγέ πουκάμισο: 3 υπέροχοι τρόποι να το φορέσεις σήμερα!

Ένα γαλάζιο, ριγέ πουκάμισο όλες έχουμε στη ντουλάπα μας – ή τουλάχιστον όλες θα έπρεπε να έχουμε στη ντουλάπα μας. Είναι το go-to item μας κάθε εποχή του χρόνου, όταν έχει ζέστη, όταν έχει ψύχρα, πάντα. Και για πάντα! Για να μην ψάχνεις λοιπόν με τις ώρες τι θα φορέσεις σήμερα, είτε είσαι στην πόλη είτε έχεις φύγει ήδη για διακοπές, συγκεντρώσαμε παρακάτω 3 φανταστικές ιδέες με πρωταγωνιστή το ριγέ πουκάμισο. Με αυτά τα looks μπορείς να πας παντού και πίστεψέ μας… όλα τα κεφάλια θα γυρίσουν να σε κοιτάξουν.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Livia Auer (@livia_auer)

Συνδύασε το ριγέ σου πουκάμισο με ένα μπεζ, ψηλόμεσο σορτσάκι και θα έχεις φτιάξει έναν all time classic καμβά, που δεν χάνει ποτέ. Απογείωσε το look αυτό με μια καφέ, δερμάτινη ζώνη, χρυσά κοσμήματα και μια minι, ψάθινη τσάντα. Μην ξεχάσεις τα γυαλιά ηλίου σου!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EMELIE LINDMARK (@emitaz)

Φέρε κοντά ένα ριγέ πουκάμισο με μια mini, ριγέ φούστα, στην ίδια περίπου φιλοσοφία, δημιουργώντας έτσι ένα total look. Σέταρε με fishnet μπαλαρίνες σε κρεμ απόχρωση – το απόλυτο shoe trend της σεζόν – και κρεμ mini bag. Αν είσαι στο νησί, με τα μελτέμια να μην σε αφήνουν σε ησυχία, μπορείς να ρίξεις στους ώμους σου ένα navy blue πλεκτό πουλόβερ.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CASS DIMICCO (@cassdimicco)

Αν θες να δημιουργήσεις ένα effortless chic σύνολο, φόρεσε το ριγέ σου πουκάμισο με ένα tailored παντελόνι σε κρεμ απόχρωση. Πρόσθεσε μια ζώνη στον ίδιο χρωματικό τόνο με χρυσή αγκράφα, χρυσά αξεσουάρ και mules ή ψηλοτάκουνα, strappy σανδάλια. Με αυτό το δροσερό outfit μπορείς να πας από το γραφείο μέχρι την βραδινή έξοδο με το αγόρι σου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164