Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η φωτογραφία με μαγιό, λίγες ημέρες πριν φέρει στον κόσμο τον δεύτερο γιο της

Μητέρα για δεύτερη φορά έγινε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πριν από λίγες ημέρες, φέρνοντας στον κόσμο τον δεύτερο καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο μάλιστα, θα πάρει το όνομα του μπαμπά του, Βασίλης ενώ ο πρώτος γιος έχει πάρει το όνομα του παππού του, Βλάσσης.

«Τα συναισθήματά μου είναι χαρά, ευλογία. Είμαστε πάρα πολύ ευτυχισμένοι. Έχουμε πει στον Βλάσση για τον μικρό του αδελφό, τον περιμένει. Δεν ξέρω τι ακριβώς περιμένει. Νομίζω θα χαρεί και εκείνος. Όλα θέλουν τον χρόνο τους. Είμαστε λίγο παραδοσιακοί οπότε θα πάρει το όνομα του μπαμπά μου, Βασίλης. Πολλοί Βασίληδες αλλά βολεύει, θα τους γιορτάζουμε μαζί. Είναι ίδιος με τον άντρα μου, όνομα και πράμα», είχε πει στις πρώτες δηλώσεις μετά την εγκυμοσύνη της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Αυτές τις ημέρες, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρίσκεται στο σπίτι με τα δύο παιδάκια της και προσπαθεί να βρει τα πατήματά της, με ένα νεογέννητο μωρό αλλά και τον μεγαλύτερο γιο της, ο οποίος έχει μεγαλώσει αρκετά.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 10 Ιουλίου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με μαγιό και φουσκωμένη κοιλίτσα, από την περίοδο της δεύτερης εγκυμοσύνης της, αποκαλύπτοντας πως εκείνο ήταν και το τελευταίο της μπάνιο πριν γεννήσει.

«Η τελευταία βουτιά μου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164