Άννα Πρέλεβιτς: «Όταν κάνω κράτηση κάπου θα πω Νομικού αντί για Πρέλεβιτς και ο άντρας μου χαίρεται»

Η Άννα Πρέλεβιτς έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Summer’s Cool» του ΣΚΑΪ. Το όμορφο μοντέλο και ιδιοκτήτρια της δικής της επιχείρησης αναφέρθηκε τόσο στον έγγαμο βίο και το «κυρία Νομικού» όσο και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο παρελθόν στην τηλεοπτική της διαδρομή.

«Πέρασε τόσο γρήγορα ο πρώτος χρόνος του γάμου μας! Δεν πίστευα ότι θα συγκινηθώ τόσο πολύ και στην επέτειο αλλά ήταν πολύ ωραία» ανέφερε αρχικά η Άννα Πρέλεβιτς.

«Το κυρία Νομικού το έχεις ακούσει;» ρώτησε τότε η ρεπόρτερ για να απαντήσει το εντυπωσιακό μοντέλο με χαμόγελο ως εξής. «Ναι, αλλά θα σου πω τι κάνω. Πολλές φορές θα κάνω κράτηση κάπου και θα πω… Νομικού, αντί για Πρέλεβιτς! Έτσι, να το χαρώ. Και ο άντρας μου χαίρεται όμως, όταν το κάνω, γι’ αυτό και το κάνω. Δεν το κάνω τόσο συχνά αλλά το έχω βάλει και στο Instagram, μ’ αρέσει. Είμαι η γυναίκα του, τι να κάνω;».

 

«Γενικά στην τηλεόραση είχα περάσει καλά, απλώς έχω ζήσει και εγώ συμπεριφορές που θεωρώ ότι ήταν άδικες και δεν με έκαναν πολύ χαρούμενη. Ήμουν πιο μικρή, βέβαια, αλλά δεν θα ήθελα να το ξαναζήσω αυτό σε καμία περίπτωση. Δεν θέλω να ξαναπεράσω υποτίμηση, επιλέγω να απέχω» τόνισε επίσης η Άννα Πρέλεβιτς.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164