Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Το κακεντρεχές σχόλιο που δέχτηκε και η απάντησή της – «Πήρε μια γεύση πώς είναι να τρως hate»

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έχει συνηθίσει να δέχεται αρνητικά σχόλια στα social media και σπάνια δίνει σημασία. Ωστόσο ένα φαίνεται πως την πείραξε αρκετά και αποφάσισε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η γνωστή Influencer, η οποία διατηρεί και τις δικές της επιχειρήσεις, είχε ανεβάσει μια φωτογραφία όπου τη βλέπουμε να παρακολουθεί Power of Love στο γυμναστήριο για να περάσει η ώρα της. Τότε μια follower της, της έγραψε μήνυμα ότι και η ίδια είναι «χαμηλού επιπέδου», με συνέπεια η Γαρυφαλλιά Καληφώνη να ενοχληθεί και να δημοσιεύσει με όνομα τη συνομιλία τους.

Ωστόσο, λίγο αργότερα το έσβησε.

«Εννοείται μου έστειλε να το κατεβάσω και μπλα μπλα… Πήρε όμως και αυτή μια γεύση πώς είναι χωρίς να ξέρεις κάποιον να τρως hate. Δεν το κάνω συνήθως, πάντα σβήνω τα ονόματα αλλά σε κάποιους αξίζει πραγματικά» έγραψε αρχικά η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

«Συνήθως δεν παίρνω θέση, το ξέρετε και δεν μου αρέσει αυτά να γίνονται δημόσια αλλά αυτή η κυρία… Τα έσβησα, είμαι και καλή τι να κάνω. Από τη μία στεναχωριέμαι αλλά κατάντια…» είπε στο βίντεο που δημοσίευσε στη συνέχεια.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164