Sydney Sweeney: Κάνει island hoping στην Ελλάδα – Τα fashion items που έχει στην βαλίτσα της

Κάθε χρόνο, celebrities από κάθε γωνιά της γης επιλέγουν την Ελλάδα και τα νησιά της για τις διακοπές τους. Ανάμεσα σε αυτούς που μας κάνουν φέτος την τιμή και  η Αμερικανίδα ηθοποιός, Sydney Sweeney, η οποία αυτή τη στιγμή που μιλάμε βρίσκεται στις Κυκλάδες, όπως μαρτυρούν οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις της.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον ρόλο της στη σειρά «Euphoria», ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα καρουζέλ με φωτογραφίες και βίντεο από τις απολαυστικές διακοπές της στα Κυκλαδονήσια. «My My How Can I Resist You», γράφει η λεζάντα του εν λόγω post, σε πιστή μετάφραση «Πώς μπορώ να σου αντισταθώ;», λόγια που παραπέμπουν στους στίχους του τραγουδιού «Mamma Mia» των Abba.

Το post της Sweeney αποκαλύπτει πολλά και για το vacation style της. Τα island looks της αποτελούν πηγή έμπνευσης και για τις δικές μας εμφανίσεις στο νησί – όταν έρθει επιτέλους αυτή η άγια ώρα των διακοπών. Ποια είναι τα key items που περιέχει η βαλίτσα των διακοπών της; 

Όσον αφορά τις πρωινές βουτιές και βαρκάδες, η Sweeney λέει «ναι» σε ένα ολόσωμο, κρεμ, στράπλες μαγιό με μαύρες λεπτομέρειες και ένα oversized, λινό, λευκό πουκάμισο, το οποίο μπορείς να ρίχνεις στους ώμους σου κάθε φορά που τα Αιγαιοπελαγίτικα μελτέμια σε ανατριχιάζουν.

Εναλλακτικά, για μια μεσημεριανή βόλτα που θα τραβήξει μέχρι να δύσει ο ήλιος, η Αμερικανίδα ηθοποιός προτείνει να ποντάρουμε σε ένα λευκό, λινό co-ord σύνολο, το οποίο θα σετάρουμε με ένα ριγέ, tank top. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο για το νησί;

Όσο για τις βραδινές βόλτες της στα γραφικά σοκάκια του νησιού, η Sweeney δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στα πιο φωτεινά χρώματα της παλέτας με ένα colorful, maxi, σατέν φόρεμα που έρχεται σε τέλεια αντίθεση με το γαλανόλευκο σκηνικό των Κυκλάδων. Εκείνο το σέταρε με mules σε κίτρινη απόχρωση, χαρίζοντας λίγη ακόμα παιχνιδιάρικη διάθεση στο outfit της.

Αν πάλι το στυλ σου είναι πιο bohemian, μπορείς να ποντάρεις σε ένα mini, εμπριμέ φόρεμα με υπέροχη κίνηση και χρώμα που αγκαλιάζει μοναδικά την χρυσοχάλκινη επιδερμίδα των διακοπών. Ολοκλήρωσε το look σου με δετές μπαλαρίνες – το απόλυτο shoe trend της χρονιάς – και μια micro bag σε μπεζ απόχρωση.

Φωτογραφίες: @sydney_sweeney

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164