Βρισηίδα Ανδριώτου: Κοντά στην επισημοποίηση της σχέσης της με τον Σπύρο Μαρτίκα – «Πιστεύω ότι θα μου κάνει πρόταση γάμου στο Παρίσι»

Πολύ κοντά στην επισημοποίηση της σχέσης τους φαίνεται πως βρίσκονται η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο σύντροφός της Σπύρος Μαρτίκας, όπως δηλώνει η γνωστή Influencer στο ένθετο Secret και τη Σάσα Σταμάτη.

«Κατ’ αρχάς δεν έχει γίνει καν πρόταση γάμου, αλλά είναι κάτι που το συζητάμε µε τον Σπύρο για το µακρινό μέλλον. Πιστεύω ότι θα µου κάνει πρόταση γάμου στο Παρίσι στις 18 Οκτωβρίου, που είναι η ημέρα γενεθλίων µου, στην Disneyland. Από μικρό παιδί ονειρεύομαι να πάω. Θέλω να είναι ρομαντική η πρόταση. Το φαντάζομαι μετά την παρέλαση της Disneyland σε ένα ρομαντικό δείπνο» εξομολογείται η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου δύο χρόνια και πλέον συγκατοικούν στον Πειραιά, µε την ίδια να δηλώνει στο Secret ότι «η συγκατοίκηση µε τον Σπύρο πάει πάρα πολύ καλά. Είναι πολύ νοικοκύρης και μάλιστα πολλές φορές, όταν δεν μπορώ εγώ να κάνω τις δουλειές, µε βοηθάει πολύ. Είναι ένας άνδρας που τα έχει όλα. Γεννημένος οικογενειάρχης, δουλευταράς, καλό παιδί, γενναιόδωρος, καλόκαρδος, φιλάνθρωπος».

«Είμαι περήφανη για τον άνδρα που έχω δίπλα µου. Ο Σπύρος στηρίζει πραγματικά όλους τους ανθρώπους που έχει δίπλα του και ανάμεσα σε αυτούς είμαι και εγώ. Είμαι και εγώ έτσι ως άνθρωπος» σημειώνει η Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Μια εγκυμοσύνη είναι καλοδεχούμενη. Όπως γνωρίζεις, είμαι βρεφονηπιοκόμος, λατρεύω τα παιδιά και αν έμενα έγκυος, εννοείται ότι θα το κρατούσα µε τον Σπύρο» αποκαλύπτει η γνωστή Influencer.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164