Απόστολος Λύτρας: Πρόταση εισαγγελέα να αποφυλακιστεί με «βραχιολάκι»

Την αποφυλάκιση του γνωστού ποινικολόγου, Απόστολου Λύτρα, με «βραχιολάκι» ο οποίος έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος για τον άγριο ξυλοδαρμό της 37χρονης, εν διαστάσει πλέον, συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου, πρότεινε προς το δικαστικό συμβούλιο ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Γ. Πολυκράτης.

Ο εισαγγελικός λειτουργός εισηγείται ο γνωστός ποινικολόγος να αποφυλακιστεί από τις φυλακές Κορυδαλλού και να παραμείνει σε κατ΄οίκον περιορισμό στο σπίτι του στο Χαλάνδρι με «βραχιολάκι».

Ο εισαγγελέας τονίζει ότι η αποφυλάκιση του Απόστολου Λύτρα με «βραχιολάκι», παρέχει βάσιμα την προσδοκία ότι ο γνωστός ποινικολόγος δε θα διαπράξει αλλά εγκλήματα σε βάρος της εν διαστάσει συζύγου και πως επαρκεί για να εξασφαλιστεί η παρουσία του στο ακροατήριο.

Ο Απόστολος Λύτρας είχε καταθέσει στις 28 Ιουνίου αίτηση με την οποία ζητούσε την αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησής του, υποστηρίζοντας ότι δεν είχε παραβιάσει τους όρους που του επέβαλε η ανακρίτρια με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα μετά την απολογία του και ότι δεν είναι ύποπτος φυγής.

Την τελική απόφαση θα λάβει το συμβούλιο πλημμελειοδικών της Αθήνας το επόμενο διάστημα.

Πηγή: Newsit.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164