Ντόναλντ Τραμπ: Η ηχηρή απουσία της Μελάνια Τραμπ από τη χθεσινή ομιλία – Γιατί η σύζυγός του δεν βρίσκεται στην προεκλογική εκστρατεία του

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει η απόπειρα δολοφονίας εναντίον του υποψήφιου Προέδρου των Ρεπουμπλικανών Ντόναλντ Τραμπ, λίγο πριν τις αμερικανικές εκλογές.

Όπως αναφέρει το CNN η απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Τραμπ αναμένεται να προκαλέσει μεγάλες και ανυπολόγιστες πολιτικές παρενέργειες.

Μάλιστα, ένα από τα πράγματα που έχουν ενδιαφέρον είναι η απουσία της συζύγου του, Μελάνια Τραμπ τόσο από τη χθεσινή προεκλογική ομιλία του υποψήφιου Προέδρου, όσο και γενικότερα από την προεκλογική του εκστρατεία όλο αυτό το διάστημα.

Η Μελάνια Τραμπ δεν έλειπε μόνο χθες από το πλευρό του συζύγου της, αλλά ηχηρή ήταν η απουσία της και από το debate Μπάιντεν – Τραμπ πριν λίγες ημέρες.

Όπως σημειώνουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, η Μελάνια Τραμπ έχει επιλέξει να στέλνει ηχηρό μήνυμα, δια της απουσίας της, καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του συζύγου της. Δεν έχει εμφανιστεί σε καμία προεκλογική εκδήλωση στο πλευρό του Τραμπ, και κυρίως δεν εμφανίστηκε σε καμία στιγμή δίπλα του όσο διάστημα ήταν υποχρεωμένος να εμφανίζεται ενώπιον του δικαστηρίου του Μανχάταν.

Όλα δείχνουν πως η πρωτοφανής καταδίκη του Τραμπ για την υπόθεση της πληρωμής της πρώην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς για να μην αποκαλύψει τη σχέση τους έχει καταστήσει σαφές ότι απομακρύνει κι άλλο τη Μελάνια από κοντά του.

Ωστόσο, σύμφωνα με το CNN, η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ πρόκειται να κάνει μια σπάνια δημόσια εμφάνιση δίπλα στον σύζυγό της, στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών που θα γίνει στο Wisconsin.

Φωτογραφίες: Reuters, Splash/Ideal Image

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164