Πέθανε η Shannen Doherty σε ηλικία 53 ετών

Σε ηλικία 53 ετών έφυγε από τη ζωή η Shannen Doherty, μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο του μαστού.

«Με βαριά καρδιά επιβεβαιώνω τον θάνατο της ηθοποιού Shannen Doherty. Το Σάββατο, 13 Ιουλίου, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο μετά από πολλά χρόνια μάχης με την ασθένεια», επιβεβαίωσε η δημοσιογράφος Leslie Sloane, σε μια αποκλειστική δήλωση στο περιοδικό People, την Κυριακή 14 Ιουλίου.

«Η αφοσιωμένη κόρη, η αδερφή, η θεία και η φίλη ήταν περιτριγυρισμένη από τους αγαπημένους της καθώς και από τον σκύλο της, τον Bowie. Η οικογένεια ζητά την ιδιωτικότητά τους αυτή τη στιγμή, ώστε να μπορούν να θρηνήσουν με ειρήνη», αναφέρει επίσης η ανακοίνωση.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη People Magazine (@people)

 

Το δύσκολο ταξίδι της πασίγνωστης ηθοποιού ξεκίνησε το 2015, όταν έλαβε τα αποτελέσματα από εξετάσεις που έκανε, τα οποία έδειχναν ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. Η Shannen Doherty, η οποία είχε αγαπηθεί από το κοινό από τους ρόλους της στο «Beverly Hills, 90210» και το «Charmed», αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για τη διάγνωσή της, ρίχνοντας φως στην πραγματικότητα της νόσου και τονίζοντας τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης.

Το 2016 αποκάλυψε ότι ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί στους λεμφαδένες της, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε οκτώ κύκλους χημειοθεραπείας και ακτινοβολίας. Αν και το 2017 σημείωσε ύφεση, μόλις ένα χρόνο αργότερα, δήλωσε στο Associated Press ότι οι δείκτες όγκου της είχαν «αυξηθεί».

Πριν τέσσερα χρόνια η ηθοποιός ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος της είχε επιστρέψει ως καρκίνος του μαστού και βρισκόταν στο 4ο στάδιο, πράγμα που σημαίνει ότι είχε εξαπλωθεί σε άλλα μέρη του σώματός της πέρα από την αρχική πηγή του όγκου. Σήμερα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών…

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164