Kate Middleton: Εμφανίστηκε στον τελικό του Wimbledon “φορώντας” τo χρώμα της γαλήνης

Μετά την απρόσμενη παρουσία της στο Trooping The Color τον περασμένο Ιούνιο, η Kate Middleton πραγματοποίησε μια ακόμα δημόσια εμφάνιση, παρόλο που ο πρώτος κύκλος της θεραπείας της δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί. Ο λόγος για τον τελικό των ανδρών στο Wimbledon 2024, στον οποίο έδωσε το παρών το μεσημέρι της Κυριακής 14 Ιουλίου συνοδευόμενη από την αδερφή της, Pippa Middleton και την κόρη της, Πριγκίπισσα Charlotte.

Κι αυτή είναι μόλις η δεύτερη δημόσια έξοδος της Kate από τον περασμένο Μάρτιο, τότε που στάθηκε μπροστά στην κάμερα και ανακοίνωσε σε ολόκληρη την γη πως πάσχει από καρκίνο και πρέπει να ξεκινήσει άμεσα θεραπεία. Παρόλα αυτά, η προστάτιδα του All England Lawn Tennis and Croquet Club δεν θα μπορούσε να λείπει από το Wimbledon, ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα στην ατζέντα της.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Όσον αφορά το στυλ της στο Wimbledon, η Πριγκίπισσα της Ουαλίας συνήθως επιλέγει τα σύνολά της με μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση. Για αυτό και την έχουμε δει να εντυπωσιάζει φορώντας πιο έντονα χρώματα αλλά και πιο ζωηρά μοτίβα, όπως είναι το πουά. Φέτος, με σκοπό να παρακολουθήσει τον Novak Djokovic να παίζει εναντίον του Carlos Alcaraz, στράφηκε σε ένα Βρετανικό brand, που επιλέγει αρκετά συχνά να φορά η Meghan Markle. Και το όνομα αυτού; Safiyaa.

Πιο συγκεκριμένα, η Kate Middleton εμφανίστηκε με ένα υπέροχο, ladylike, midi φόρεμα σε μοβ απόχρωση, το οποίο είχε συνδυάσει περίφημα με micro bag και γόβες σε nude τόνο. Οι διάφορες λεπτομέρειες του φορέματος, όπως οι διακριτικές πιέτες στη φούστα και τα φουσκωτά μανίκια, χάριζαν στο όλο look μια έξτρα νότα φινέτσας.

Η επιλογή του μωβ χρώματος δεν έχει καθόλου τυχαία, αφού το μωβ συμβολίζει την δύναμη, την αισιόδοξη ματιά, την ελπίδα και την ανθεκτικότητα, στοιχεία που η ίδια έχει επιδείξει σε όλη τη διάρκεια της ζωής της και πόσο μάλλον το τελευταίο διάστημα. Μήπως τελικά αυτό το φόρεμα δεν ήταν μια απλή ενδυματολογική επιλογή αλλά μια ηχηρή δήλωση;

Φωτογραφίες: Reuters

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164