Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η επιθυμία να αφιερώσεις τον εαυτό σου σε κάτι ουσιαστικό είναι σήμερα έντονη. Ωστόσο, οι γύρω σου για επιφανειακά ζητήματα ή να σε θέλουν να σε παρασύρουν προς κατευθύνσεις που δε θέλεις ή δεν έχεις χρόνο. Είναι πολύ εύκολο να ανακαλύψεις πως έχεις κοινούς στόχους με κάποιον. Ή μπορεί να αντιμετωπίσεις μια διαφωνία πάνω σε ένα θέμα χρημάτων, εργασίας ή ιδιοκτησίας. Καθώς η μέρα προχωρά θα μπορούσες να νιώσεις ανησυχία και να θελήσεις να συμμετάσχεις πιο ενεργά στη ζωή σου ως συμμετέχων και όχι ως παρατηρητής.

Ταύρος

Η ανεξάρτητη, πρωτοποριακή πλευρά σου έχει ενεργοποιηθεί έντονα αυτές στις μέρες, αλλά ταυτόχρονα έχεις και μια έντονη ανάγκη συντροφικότητας τώρα. Φυσικά, αυτό μπορεί να προκαλέσει κάποιο διχασμό ή ένταση. Αν και υπάρχουν τρόποι για να ικανοποιηθούν και οι δυο ανάγκες, η επίτευξη αυτής της ισορροπίας μπορεί να είναι δύσκολη. Μπορεί κάποιο τρίτο πρόσωπο ή τα γεγονότα της ημέρας να σου δείξουν μια άλλη πλευρά του εαυτού σου και τις ανεκπλήρωτες ανάγκες σου. Με μέτρο, κάποιος ανταγωνισμός θα μπορούσε να σε ωθήσει να πετύχεις τους στόχους σου.

Δίδυμοι

Έχεις την καλύτερη διάθεση να οργανώσεις τη ζωή σου με μικρούς αλλά ουσιαστικούς τρόπους, εστιάζοντας στις λεπτομέρειες. Μπορεί να προκύψει μια νέα ιδέα που κάνει τις υποχρεώσεις ή τις δουλειές σου πιο ευχάριστες. Μπορεί να αισθάνεσαι αρκετά θετικός, αλλά να απογοητευτείς αν αισθανθείς ότι οι άλλοι έχουν κρυφή ατζέντα ή ότι κρατούν κρυμμένες πληροφορίες. Αν και δεν μπορείς να ξεφύγεις εντελώς από τις πιέσεις, μπορείς να επιλέξεις να μην τις αφήσεις να σε βαρύνουν. Οι πιέσεις μπορεί επίσης να μειωθούν εάν αφήσεις συνειδητά τα παλιά μοτίβα και τις μεθόδους που σε εξαντλούν.

Καρκίνος

Αναζητάς και βρίσκεις συχνά τρόπους να εκφραστείς ή να διασκεδάσεις σήμερα. Είναι η στιγμή να αξιοποιήσεις στο έπακρο τον ελεύθερο χρόνο σου και αργότερα σήμερα, τις δουλειές, ή τα καθήκοντα σου. Η ευαισθησία σου σε σχέση με τους άλλους μπορεί να οδηγήσει σε γρήγορες αντιδράσεις. Στην ιδανική περίπτωση, αν υπάρχουν διαφωνίες με κάποιον, οι αλληλεπιδράσεις φανερώνουν τις κρυφές σου επιθυμίες. Ευτυχώς η μέρα φέρνει καλή ενέργεια για την ολοκλήρωση έργων, την επεξεργασία και την οργάνωση ιδεών αλλά και για τον υπολογισμό των οικονομικών σου δαπανών.

Λέων
Σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα να τονώσεις την προσωπική σου ζωή, τον εσωτερικό κόσμο σου και τις σχέσεις σου σήμερα. Ενώ η παρόρμηση είναι να μετριάσεις τα πράγματα μπορεί να νιώσεις ανυπομονησία, εάν η επιθυμία σου για δραστηριότητα ανταγωνίζεται την ανάγκη σου για ξεκούραση. Οι αλληλεπιδράσεις μπορεί να είναι συγκινητικές κατά διαστήματα, καθώς η τάση είναι να είσαι πολύ αμυντικός προκειμένου να σημειώσεις μεγάλη πρόοδο. Ευτυχώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτή την ενέργεια προς όφελος σου, καθώς η επιθυμία να ξεπεράσεις τις απογοητευτικές καταστάσεις μπορεί να σε παρακινήσει να κάνεις αλλαγές ή να επιλύσεις ένα πρόβλημα.

Παρθένος

Η επικοινωνία είναι το πάθος σου σήμερα, αν και αργότερα η μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας μπορεί να σε κάνει να θέλεις λιγότερη αλληλεπίδραση και περισσότερη συγκέντρωση. Μέχρι τότε, νιώθεις την ανάγκη να ασχοληθείς με προσωπικά έργα ή πάθη, αλλά μπορείς επίσης να νιώσεις πως πρέπει να ολοκληρώσεις πράγματα που έχεις αφήσει στη μέση. Πρόσεξε για αποφάσεις ή λέξεις που είναι υπερβολικά βιαστικές, καθώς η Σελήνη αντιτίθεται στον Άρη και τον Ουρανό σε όλο τον άξονα επικοινωνίας του ηλιακού σου χάρτη. Δεν είναι εύκολο να χαλαρώσεις μέχρι να αντιμετωπίσεις τις παλιά ζητήματα και αυτές οι διελεύσεις μπορούν να σε οδηγήσουν εκεί, αλλά μπορεί να είναι λίγο χαοτικό πριν το καταφέρεις.

Ζυγός

Λαχταράς ένα πιο χαλαρό ρυθμό, απλές απολαύσεις καθώς και οι ανέσεις στη ζωή. Τα μικρά επιτεύγματα σε ευχαριστούν τώρα και έχουν έναν ωραίο τρόπο να αθροίζονται. Ωστόσο, εάν έχεις θυσιάσει όρια, σεβασμό, χρήματα ή τη δυναμική της εξουσίας, μπορεί να προκύψουν προβλήματα που έχουν απομείνει, καθώς η Σελήνη αντιτίθεται στον Άρη και τον Ουρανό σήμερα. Οι φυσικές και συναισθηματικές έλξεις μπορεί να είναι έντονες, αλλά το να ικανοποιείς τις επιθυμίες σου χωρίς να νιώθεις διχασμένος, μπορεί να είναι δύσκολο.

Σκορπιός

Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευση της στο ζώδιο σου για μεγάλο μέρος της ημέρας και μπορεί να νιώθεις αρκετά εγκλωβισμένος και προσκολλημένος σε κάτι. Καθώς παρουσιάζεται μια δυναμική στιγμή για να έρθεις σε επαφή με τις συναισθηματικές σου ανάγκες, αυτή η μετάβαση βοηθά να κατανοήσεις καλύτερα τον εαυτό σου. Καθώς η Σελήνη αργότερα αντιτίθεται στον Άρη και τον Ουρανό, μπορεί να υπάρξουν απογοητεύσεις με κάποιο κοντινό σου πρόσωπο ή να προκύψουν εντάσεις που αφορούν σχέδια άλλων. Υπενθύμισε στον εαυτό σου ότι συχνά έχεις κάτι να μάθεις για τον εαυτό σου μέσα από τις συγκρούσεις.

Τοξότης

Οι σημερινές διελεύσεις σε καλούν να εμπιστευτείς το ένστικτο σου καθώς τα αποτελέσματα θα είναι πιο θετικά. Ακόμη κι έτσι, η Σελήνη περνά στο ζώδιο σου αργότερα σήμερα και ο συναισθηματικός κόσμος σου βρίσκεται σε εγρήγορση. Είναι γενικά μια καλή στιγμή για να ενισχύσεις τις φιλίες και το συναίσθημα σου. Ένας σύντροφος μπορεί να είναι ζωτικής σημασίας για να σε βοηθήσει ή να σε παρακινήσει να φέρεις περισσότερη ενέργεια στη ζωή σου. Η υποστήριξη και η ενθάρρυνση του μπορεί να είναι πραγματικά χρήσιμη. Είσαι πολυμήχανος αυτή τη στιγμή και η ικανότητα σου να ανακαλύψεις μια ευκαιρία είναι αρκετά μεγάλη.

Αιγόκερως

Σήμερα μπορούν να προκύψουν ευκαιρίες για να σκεφτείς συναρπαστικές μεθόδους και σχέδια για αυτοβελτίωση. Είσαι σε καλύτερη θέση για να κάνεις σχέδια, ιδιαίτερα ότι σχετίζεται με την υγεία, τη διατροφή και την εργασία, με ιδιαίτερη έμφαση στην ισορροπία. Μπορεί να νιώσεις ευχάριστα αφοσιωμένος σε μια εργασία ή επιδίωξη. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνεις προσαρμογές που θα βελτιώσουν τη ζωή σου. Η δύναμη έρχεται από μέσα σου αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, πρόσεξε να μην κάνεις περισσότερες δραστηριότητες από όσες μπορείς σωματικά και ψυχικά.

Υδροχόος

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη και τον Ουρανό σήμερα, θα μπορούσε να προκαλέσει απογοήτευση, αλλά θα μπορούσε επίσης να σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις επιτέλους μια προβληματική κατάσταση. Οι συνέπειες συγκρούσεων μπορεί να είναι συναρπαστικά και διεγερτικά, αλλά πιθανώς λιγότερο ικανοποιητικά αυτή τη στιγμή. Η αναζήτηση ενός συμβιβασμού μπορεί να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ευτυχώς ο σύντροφος σου ή μια σχέση μπορεί να σε εμπνεύσει να φτάσεις σε νέα ύψη, να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό ή να μάθεις μια νέα δεξιότητα.

Ιχθύες

Θα μπορούσες να ανακαλύψεις μικρούς τρόπους για να σπάσεις τη ρουτίνα σου σήμερα. Πρόσεξε να διατηρήσεις τη ψυχραιμία σου απέναντι σε μια αντίθετη γνώμη ή να μην απογοητευτείς από ένα τεταμένο περιβάλλον, καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να σε αναλώσουν και να σου αποσπάσουν την προσοχή από τις ευκαιρίες της ημέρας. Μόλις ξεπεράσεις αυτό το εμπόδιο μπορεί να ανακαλύψεις ότι η ζωή στο σπίτι και η εργασία ή οι υποχρεώσεις σου  συνδυάζονται με σταθερούς τρόπους. Είσαι σε καλή θέση για να δουλέψεις για το μέλλον σου, φροντίζοντας πρώτα το παρόν. Το να αφοσιωθείς σε ένα έργο ή μια δραστηριότητα μπορεί να είναι ικανοποιητικό.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: iStock 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164