Νερό καθαρισμού: Τα 10 προϊόντα που ξεχωρίζει η beauty editor

Στο έχω τονίσει άπειρες φορές και ήρθε η στιγμή για μία ακόμη: Ο καθαρισμός της επιδερμίδας είναι το σημαντικότερο βήμα τόσο στην πρωινή όσο και τη βραδινή ρουτίνα περιποίησης. Κανόνας απαράβατος. Δεν κοιμάσαι ποτέ χωρίς να αφαιρέσεις ακόμη και το παραμικρό ίχνος μακιγιάζ αλλά και λιπαρότητας. 

Κι αν δεν είσαι fan του διπλού και σχολαστικού καθαρισμού και προτιμάς να χρησιμοποιείς ένα μόνο προϊόν που καλύπτει τις ανάγκες σου και αφήνει την επιδερμίδα πεντακάθαρη με ελάχιστες κινήσεις και γρήγορα η απάντηση είναι: Νερό καθαρισμού

Dior L’ Eau Demaquillante: Ένα απαλό νερό που αποτελείται από 98% συστατικά φυσικής προέλευσης. Αφαιρεί το μακιγιάζ, ενυδατώνει σε βάθος και καταπραΰνει ενισχύοντας τον φραγμό του δέρματος.

Lancaster Micellar Delicate Cleansing Water:  Μια απαλή σύνθεση με μικροσκοπικές σφαίρες καθαρισμού που αφαιρεί το μακιγιάζ, τους ρύπους, και τα φίλτρα UV σε ένα μόνο βήμα ενώ καταπραΰνει το δέρμα. Είναι κατάλληλη τόσο για το πρόσωπο όσο και τα μάτια καθώς και για όλους τους τύπους δέρματος, ιδιαίτερα για το ευαίσθητο δέρμα. 

Nivea Energy Micellar Water: Νερό Καθαρισμού με συνδυασμό 3x αντιοξειδωτικών. Βιταμίνη C, βιταμίνη Β3 και εκχύλισμα Cranberry συνδυάζονται για να τονώσουν και να αναζωογονήσουν την επιδερμίδα αφήνοντας μια υπέροχη αίσθηση απαλότητας. 

Clinea Superfood Splash Cleansing Micellar Water:  Καθαρίζει αποτελεσματικά και αφαιρεί ρύπους και μακιγιάζ χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα. Χάρη στη σύνθεση του που αποτελείται από Kale, νεροκάρδαμο και παντζάρι προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και φυσική λάμψη.

 

La Roche Posay Effaclar Eau Micellaire Ultra: Ειδικά σχεδιασμένο για τις λιπαρές επιδερμίδες με τάση ακμής, απομακρύνει απαλά τους ρύπους, την περίσσεια σμήγματος και το μακιγιάζ αφήνοντας το δέρμα καθαρό, δροσερό και αναζωογονημένο. 

Garnier Skin Active Micellar Clansing Water: Κατάλληλο για πρόσωπο, μάτια και χείλη καθαρίζει σε βάθος, δροσίζοντας το δέρμα και χαρίζοντας μοναδική απαλότητα. 

Bioderma Sensibio H2O: Καταπραΰνει και απομακρύνει από το δέρμα κάθε ίχνος μακιγιάζ και ρύπων. Είναι σχεδιασμένο με φυσιολογικό pH περίπου 5,5 ώστε να σέβεται τη βιολογική ισορροπία του δέρματος. 

Erre Due Micellar Refreshing Water: Με ήπιους καθαριστικούς παράγοντες και χωρίς οινόπνευμα στη σύνθεση του είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος. Είναι εμπλουτισμένο με προβιταμίνη Β5 που καταπραΰνει, ενυδατώνει και αναζωογονεί απομακρύνοντας ρύπους, μακιγιάζ και λιπαρότητα. 

Bioten Skin Moisture Micellar Water: Εμπλουτισμένο με 100% φυσικό εκχύλισμα κυδωνιού και ενισχυμένο με πρεβιοτικά προστατεύει και ενυδατώνει το δέρμα ενώ απομακρύνει μακιγιάζ και ρύπους.

 

 

Drunk Elephant E-Rase Milki Micellar Water : Απομακρύνει απαλά το μακιγιάζ, τους ρύπους και τα βακτήρια από το πρόσωπο και την περιοχή των ματιών χωρίς να αφαιρεί τον όξινο μανδύα της επιδερμίδας. Ο μοναδικός συνδυασμός ενυδατικών κηραμιδίων, φυτικών ελαίων και βιταμίνης Ε δίνει στη σύνθεση υφή γαλακτώματος.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164