Shannen Doherty: Αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία της για την κηδεία της – «Υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους θέλω εκεί»

Παγκόσμια θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση θανάτου της Shannen Doherty, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 53 ετών.

Η δημοφιλής ηθοποιός έδωσε μία γενναία και πολυετή μάχη με τον καρκίνο, πραγματοποιώντας μία σειρά από χειρουργικές επεμβάσεις και θεραπείες, μια μάχη την οποία είχε μοιραστεί και με το κοινό της.

Λίγους μήνες πριν τον θάνατό της, η Shannen Doherty του «Beverly Hills 90210» μόλις κάποιους μήνες πριν τον θάνατό της, που σκόρπισε θλίψη στους απανταχού θαυμαστές της, είχε αποκαλύψει την τελευταία της επιθυμία για το πώς ήθελε την κηδεία της.

Τον περασμένο Ιανουάριο, η Doherty αποκάλυψε στο podcast της «Let’s Be Clear» ότι ήθελε οι αγαπημένοι της να σκορπίσουν τη στάχτη της, αλλά με μία προσθήκη.

«Θέλω η σορός μου να αναμιχθεί με τον σκύλο μου και θέλω να αναμιχθεί με τον πατέρα μου. Δεν θέλω να με θάψουν και να μην με αποτεφρώσουν», δηλώσει η Shannen Doherty.

Πρότεινε επίσης να διασκορπιστούν οι στάχτες της και του πατέρα της στο Μαλιμπού της Καλιφόρνιας, όπου πέρασαν «πολύτιμο χρόνο» μαζί.

«Υπάρχουν πολλοί που νομίζω ότι θα εμφανίζονταν και δεν τους θέλω εκεί. Δεν τους θέλω εκεί γιατί οι λόγοι που τους κάνουν να έρθουν δεν είναι απαραίτητα οι καλύτεροι, όπως ότι δεν με συμπαθούν πραγματικά και, ξέρετε, έχουν τους λόγους τους και καλό γι’ αυτούς, αλλά στην πραγματικότητα δεν με συμπαθούν αρκετά ώστε να έρθουν στην κηδεία μου», είχε πει στην ίδια συνέντευξη η Shannen Doherty.

 

 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164