Φαίη Ζαφειράκου: Όσα έλεγε 8 χρόνια πριν για το διαζύγιο από τον Ανδρέα Κομπόση

Μπορεί η Φαίη Ζαφειράκου εδώ και πολλά χρόνια να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, ένα περιστατικό ανάμεσα σε εκείνη και τον πρώην σύζυγό της, Ανδρέα Κομπόση που την οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα, την έφερε και πάλι στο επίκεντρο.

Η Φαίη Ζαφειράκου και ο Ανδρέας Κομπόσης που έχουν αποκτήσει και έναν γιο, βρίσκονταν στην Κάρυστο όταν το βράδυ της Δευτέρας δημιουργήθηκε μια μεγάλη ένταση στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμεναν, με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν οι άνθρωποι από τα διπλανά δωμάτια και να καλέσουν την αστυνομία.

Το πρώην ζευγάρι μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα με την Φαίη Ζαφειράκου να κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία προς τον πρώην σύζυγό της αλλά και τον γιο τους και σε βάρος της να σχηματίζεται δικογραφία. Ωστόσο, ο Ανδρέας Κομπόσης σε επικοινωνία που είχε με το TLIFE εξήγησε πως τα πράγματα δεν έγιναν όπως αναφέρονται στα δημοσιεύματα.

«Δεν έγινε τίποτα από αυτά που γράφονται. Απλά υπήρξε ένας θόρυβος στο δωμάτιο και κάποιος κάλεσε την αστυνομία. Απλά πήγαμε στην αστυνομία, δώσαμε κάποιες εξηγήσεις και φύγαμε. Αυτό έγινε, τίποτα παραπάνω» ανέφερε χαρακτηριστικά στο TLIFE o Ανδρέας Κομπόσης.

Η Φαίη Ζαφειράκου και ο Ανδρέας Κομπόσης που έχουν χωρίσει εδώ και σχεδόν εννέα χρόνια, φαίνεται πως όλο αυτό το διάστημα διατηρούσαν άψογες σχέσεις. Μάλιστα, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η ίδια πριν 8 χρόνια στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είχε μιλήσει για το διαζύγιό τους αλλά και τη μεταξύ τους σχέση/

«Ταιριάζαμε. Πιστεύω ότι καμιά φορά ταιριάζεις, απλώς δε μπορείς να ανταπεξέλθεις στις συνθήκες, στις δυσκολίες, όλα αυτά. Δε σημαίνει κάτι. Κάτι αρχίζει, κάτι τελειώνει. Ήμασταν και πολύ φίλοι με τον Ανδρέα. Ήταν όλα μαζί. Δε φέρνει μια κατάσταση ο ένας ή ο άλλος, είναι όλο μαζί το πακέτο. Απλώς και μόνο το γεγονός ότι έκανα ένα παιδί με έναν άνθρωπο που είναι εξαιρετικός πατέρας, εμένα μου αρκεί.

Το ιδανικό είναι να είσαι με τον σύντροφο που έχεις παιδί ή παιδιά για πάντα. Το ανακοίνωσα μέσω facebook γιατί έπρεπε κάποια στιγμή να αποσυμφοριστεί η κατάσταση. Το έκανα εννοείται εν γνώσει του Ανδρέα. Είμαστε πολύ φίλοι. Συζητάμε πάρα πολλά πράγματα. Το διαζύγιο πάντα είναι δύσκολο αλλά το θέμα είναι να μπορείς να κρατήσεις ισορροπίες.

Ο Ανδρέας έχει ξαναφτιάξει τη ζωή του. Είμαι μια χαρά με τη νυν σύντροφό του, δεν έχει τύχει να βγούμε ακόμα όλοι μαζί αλλά δε θα είχαμε πρόβλημα. Ξέρω ότι είναι πάρα πολύ καλή, πολύ καλό κορίτσι. Στη ζωή μου υπάρχει μια σχέση, που τα περιέχει όλα, φιλία, αγάπη, τα πάντα. Κάποια πράγματα ποτέ δε χάνονται. Ακόμα και να σταματήσει μια σχέση ερωτική, αν σέβεσαι και εκτιμάς τον άλλον, θα υπάρξει κάτι άλλο, ίσως και πιο δυνατό. Το για πάντα θέλω να πιστεύω ότι το έχω βρει» είχε πει η Φαίη Ζαφειράκου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164