Beauty προϊόντα με εξωτικό άρωμα καρύδας

Αν έπρεπε να χαρακτηρίσεις το καλοκαίρι με ένα άρωμα, χωρίς δεύτερη σκέψη θα ήταν εκείνο της καρύδας. Το έχεις συνδέσει με το αντηλιακό σε όλες σου τις διακοπές, τόσο τις παιδικές όσο και τις πρώτες που έκανες με τις κολλητές σου ή τον αγαπημένο σου. Αλλά και με τα μεσημέρια στην παραλία με το δέρμα σου να είναι νωπό και τα μαλλιά βρεγμένα.

Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που υπάρχει πάντα στο μπάνιο και το νεσεσέρ σου ένα τουλάχιστον προϊόν με το τροπικό της άρωμα και αίσθηση αφού ταιριάζει στη διάθεση και την ατμόσφαιρα κάθε ζεστής ημέρας αλλά και βραδιάς στις διακοπές ή και την πόλη. 

Αφρόλουτρο, κρέμα σώματος, lip balm, spray ενυδάτωσης, άρωμα ή ακόμη και lip balm έχουν δημιουργήσει τα αγαπημένα beauty brands και στη συνέχεις θα δεις τα 7 αγαπημένα μου προϊόντα για να επιλέξεις εκείνο με το οποίο θα συνδέσεις το φετινό καλοκαίρι. 

Sephora Collection Coconut Shower Foam:  Αφρόλουτρο σε μορφή αφρού με εξωτικό και αναζωογονητικό άρωμα καρύδας. Μια πρόσκληση σε μια γλυκιά απόδραση με  χαρίζει μια αίσθηση απόλυτης ευδαιμονίας.

Nivea Coconut & Monoi Oil Body Souffle: Το τροπικό άρωμα της καρύδας συνδυάζεται με το έλαιο Monoi στην πιο απαλή κρέμα σώματος που χαρίζει πλούσια ενυδάτωση και απαλότητα στο δέρμα. Η σύνθεσή της περιέχει πολυτελείς πέρλες ελαίων οι οποίες απλώνονται απαλά πάνω στην επιδερμίδα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας.

WOW Dream Cocktail Coconut-Infused: Προϊόν κατάλληλο για ξηρά, ταλαιπωρημένα και αφυδατωμένα μαλλιά. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα και μπορείς να το εφαρμόσεις πριν το φορμάρισμα με συσκευές θερμότητας. 

 

 

Dove Relaxing Jasmine & Coconut MilK Body Wash:  Ελαφριά, θρεπτική σύνθεση με πλούσια, φυσικά ενυδατικά συστατικά. Ενισχυμένο με φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες που βοηθούν στη διατήρηση της φυσικής υγρασίας. Το άρωμα από πέταλα γιασεμιού και γάλα καρύδας είναι εξαιρετικά χαλαρό.

Fresh Line Caribbean Coconut Body Water:  Αναζωογονητικό body water με το απόλυτο άρωμα του καλοκαιριού. Ένας συνδυασμός από καλοκαιρινή καρύδα με γλυκιά καραμέλα και ζεστό ηλιοτρόπιο. Το βιολογικό λάδι καρύδας σε συνδυασμό με τη φυσική γλυκερίνη χαρίζουν  ενυδάτωση στην επιδερμίδα.

The Body Shop Coconut Body Butter:  Με 96% συστατικά φυσικής προέλευσης, μεταξύ των οποίων οργανικό, παρθένο έλαιο καρύδας από την Σαμόα, χειροποίητο βούτυρο καριτέ από την Γκάνα και οργανικό έλαιο babassu από την Βραζιλία. Αυτή η πλούσια ενυδατική κρέμα σώματος αφήνει την επιδερμίδα απαλή και λεία, προσφέροντάς της εντατική ενυδάτωση και θρέψη που διαρκεί έως και 96 ώρες.


Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Adaptogens and Coconut Water:  Πολυχρηστικό mist χωρίς άρωμα, χρωστικές και οινόπνευμα που χαρίζει υγιή όψη στο δέρμα και παράλληλα καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες που ευθύνονται για τα σημάδια γήρανσης. Εξισορροπεί, φωτίζει και βοηθά στην αποσυμφόρηση της επιδερμίδας αφήνοντας την επιδερμίδα ενυδατωμένη, δροσερή και αναζωογονημένη. 

Fresh Sugar Coconut Hydrating Lip Balm:  Θεραπεία για τα χείλη που ενυδατώνει και κλειδώνει την υγρασία. Περιέχει ένα μείγμα ζάχαρης και μαλακτικών ελαίων που προστατεύει από την αφυδάτωση. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164