Σοφία Παθέκα – Λεωνίδας Παπασταύρου: Διαζύγιο μετά από 21 χρόνια γάμου

Όλα δείχνουν πως η Σοφία Παθέκα και ο Λεωνίδας Παπασταύρου αποφάσισαν να χωρίσουν ύστερα από 21 ολόκληρα χρόνια γάμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso» και του Ηλία Μαραβέγια, η δημοφιλής γυμνάστρια και ο γνωστός θωρακοχειρουργός έχουν μπει πια σε τροχιά διαζυγίου, το οποίο δεν αναμένεται μάλιστα και τόσο φιλικό.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, το ζευγάρι περνούσε σοβαρή κρίση στη σχέση του εδώ και μερικά χρόνια. Γι’ αυτό, άλλωστε, είχαν και πάρα πολύ καιρό να πραγματοποιήσουν οι δυο τους κάποια κοινή κοσμική εμφάνιση. Παρ’ όλα αυτά, η Σοφία Παθέκα είχε καταφέρει να κρατήσει το γεγονός της κρίσης μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς γινόταν προσπάθεια ώστε να σταθεί όρθιος ο γάμος τους, κυρίως για χάρη των δύο γιων τους, ηλικίας 15 και 20 ετών, που υπεραγαπούν.

Η Σοφία Παθέκα πήρε την απόφαση να φύγει από το σπίτι όπου ζούσαν μαζί με τον Λεωνίδα Παπασταύρου, στα βόρεια προάστια, θέλοντας έτσι να διαφυλάξει τόσο την προσωπική της ηρεμία όσο και την αξιοπρέπειά της. Εχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες από τότε που η ίδια νοίκιασε το δικό της διαμέρισμα, πάλι στα βόρεια προάστια, και προσπαθεί να βρει τα πατήματά της μέσω της εργασιοθεραπείας.

Το TLIFE επικοινώνησε με το στενό περιβάλλον της αγαπημένης γυμνάστριας, το οποίο επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον Λεωνίδα Παπασταύρου. Η ίδια έχει ανάγκη από ηρεμία και όταν νιώσει έτοιμη θα μιλήσει για τις αλλαγές που βιώνει στην προσωπική ζωή της την τελευταία περίοδο.

Απόλυτη προτεραιότητα της Σοφίας Παθέκα είναι και θα είναι πάντα τα παιδιά της, στα οποία και αφιερώνει άπλετο χρόνο.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164