Βίκυ Καραγιάννη: Θύμα ληστείας στη Ρώμη η Ελληνίδα χήρα του Κρις Κορνέλ – Της άρπαξαν ρολόι αξίας 60.000 ευρώ

Η Βίκυ Καραγιάννη, χήρα του εκλιπόντος ροκ σταρ Chris Cornell, αντιμετώπισε ένα πολύ δυσάρεστο συμβάν στη Ρώμη, έξω από το «Bulgari Hotel», μια από τις πιο ασφαλείς περιοχές της ιταλικής πρωτεύουσας. Οι κακοποιοί επιτέθηκαν στην Ελληνίδα, τη γρονθοκόπησαν στο στομάχι και της έκλεψαν το ρολόι της, μάρκας Rolex, αξίας 60.000 ευρώ.

Πιο αναλυτικά, η ληστεία συνέβη περίπου το μεσημέρι στη γωνία των Via del Corso και Via dei Greci, ενός ήσυχου δρόμου μέσα στο χάος του κέντρου, όπου η Βίκυ Καραγιάννη προσεγγίστηκε από άγνωστο άνδρα (πιθανότητα είχε και συνεργούς, που τον βοήθησαν να διαφύγει), ο οποίος την αιφνιδίασε χτυπώντας τη με μια γροθιά. Έπειτα, της έκλεψαν το πολύτιμο ρολόι, ροζ χρυσό με διαμάντια.

Έρευνες για τη ληστεία βρίσκονται σε εξέλιξη από τα στελέχη του αστυνομικού τμήματος του Τρέβι, που ανακτούν πλάνα από κάμερες στην περιοχή, που μπορεί να κατέγραψαν τη σκηνή και το ληστή που τράπηκε σε φυγή. Σημαντικό ρόλο στην αποκάλυψη και στον εντοπισμό των δραστών αναμένεται να διαδραματίσει το υλικό από τις κάμερες του ξενοδοχείου «Bulgari».

Το περιστατικό απασχολεί και τον ιταλικό Τύπο, υπογραμμίζοντας τη σοβαρότητα της επίθεσης σε μια φαινομενικά ασφαλή περιοχή της Ρώμης. Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης επισημαίνουν την ανάγκη για αυξημένα μέτρα ασφαλείας, ακόμη και σε κεντρικές και πολυτελείς περιοχές, για την προστασία των τουριστών και των πολιτών.

Η Βίκυ Καραγιάννη γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη από Έλληνες γονείς με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη. Παντρεύτηκε τον Chris Cornell το 2004 και απέκτησε μαζί του δύο παιδιά, τον Τόνι και τον Κρίστοφερ, ενώ κουμπάρα του ζευγαριού ήταν η Άννα Βίσση, που βάφτισε τον δεύτερο γιο τους μαζί με τον εκλιπών τραγουδιστή των Linkin Park, Chester Bennington.

Μετά τον ξαφνικό θάνατο του συζύγου της το 2017, η Βίκυ Καραγιάννη αφιερώθηκε στη διατήρηση της μνήμης του και τις φιλανθρωπικές δράσεις μέσα από το ίδρυμα «Chris and Vicky Cornell Foundation», για το οποίο η ίδια έχει βραβευτεί.

Πηγή: On Time

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164