Η Ariana Grande είναι η νέα brand ambassador της Swarovski

Η Swarovski συνεργάζεται με την Ariana Grande, ως τη νέα της Ambassador και πρόσωπο του brand. Αυτή η συνεργασία ενώνει δύο σύμβολα της pop κουλτούρας και θα ξεκινήσει με μια μοναδική καμπάνια για τις γιορτές του 2024.

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, στιχουργός και ηθοποιός είναι μια από τις καλλιτέχνιδες με τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως, γνωστή για τις εκπληκτικές της εμφανίσεις και την απίστευτη φωνητική της εμβέλεια. Η Ariana είναι επίσης ισχυρή υποστηρίκτρια της διαφορετικότητας και της ενδυνάμωσης.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SWAROVSKI (@swarovski)

Η Ariana Grande δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένη που είμαι Brand Ambassador της Swarovski. Είναι τιμή μου να εκπροσωπώ έναν οίκο που μοιράζεται το πάθος μου για τη δημιουργικότητα, διευρύνει τα όρια πέρα από τον κόσμο του κοσμήματος και προωθεί τις αξίες της αυθεντικής αυτοέκφρασης. Ανυπομονώ να ξεκινήσω αυτό το ταξίδι και να εμπνεύσω τον κόσμο να αγκαλιάσει τη δική του μοναδική λάμψη».

Η Giovanna Engelbert, Παγκόσμια Δημιουργική Διευθύντρια της Swarovski, σχολίασε: «Το χάρισμα και η θετική ενέργεια της Ariana αντικατοπτρίζουν την ουσία της Swarovski, που είναι να φέρνει χαρά στον κόσμο και είμαι ενθουσιασμένη που την καλωσορίζω ως Brand Ambassador του Οίκου. Η Ariana είναι μια λαμπρή καλλιτέχνιδα της οποίας η δημιουργικότητα λάμπει μέσα από τη σύνθεση τραγουδιών και τις φωνητικές της ερμηνείες, καθώς και από το προσωπικό της στυλ. Ανυπομονώ να συμμετάσχουμε μαζί σε δημιουργικούς διαλόγους έμπνευσης».

 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164