Γιώργος Καρκάς: «Η εξάρτησή μου από τα ναρκωτικά σταμάτησε όταν ήμουν στη φυλακή»

Στην εξάρτησή του από τις ναρκωτικές ουσίες αλλά και στον τρόπο που κατάφερε να ξεφύγει από αυτές αναφέρθηκε ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό DownTown και τη δημοσιογράφο Αμάντα Φουντή. 

«Σε ένα ταξίδι στη Βαρκελώνη με φίλους δοκίμασα για πρώτη φορά και κόλλησα με κάποια πράγματα, που σε συνδυασμό με τον έρωτα, σου δίνουν το αίσθημα της πληρότητας. Γέμισαν το κενό που είχα πριν τα ξεκινήσω, κάλυψαν συναισθηματικά κενά. Βέβαια, η χρήση είναι χρήση και η εξάρτηση εξάρτηση», δήλωσε ο Γιώργος Καρκάς.

«Άρχισα σταδιακά να δυσκολεύομαι ακόμα και να πάω στο θέατρο να παίξω, γιατί είχα κολλήσει. Άρχισα από μία φορά τον μήνα, μετά κάθε 15 μέρες, μετά κάθε βδομάδα, δύο φορές τη βδομάδα… θεωρούσα πως το ελέγχω. Έλεγα: θα κάνω άλλη μία μέρα», περιέγραψε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο ηθοποιός για την περιπέτεια με τις ναρκωτικές ουσίες.

«Γέμιζα όλο τον χρόνο μου έτσι. Αν όμως για κάτι νιώθω περήφανος, είναι για το ότι είχα μαζέψει κάποια χρήματα μέχρι τα 25 μου και δε ζήτησα ούτε μία φορά λεφτά για να αγοράσω ουσίες. Απλώς αυτοκαταστράφηκα και οικονομικά εκείνη την περίοδο.

«Το κομμάτι της εξάρτησης από τις ουσίες σταμάτησε όταν ήμουν στη φυλακή. Το σοκ από όλο αυτό ήταν ανώτερο από την εξάρτηση. Είπα: ή μένεις εδώ και σε ρουφάει όλο αυτό ή το παλεύεις, γιατί πολύ απλά έχεις δίκιο», τονίζει σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Γιώργος Καρκάς.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164