Άννα Βίσση: «Υπό συνθήκες με φοβίζει το να πάψω να είμαι αυτή που είμαι»

Με αφορμή τις δύο συναυλίες της στην Κρήτη στις 17 και 18 Ιουλίου σε Ηράκλειο και Χανιά αντίστοιχα, η Άννα Βίσση μίλησε στην κάμερα του CretaLive και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον χρόνο και τη φθορά που αυτός επιφέρει αλλά και στα σχέδια που κάνει με τον Νίκο Καρβέλα προκειμένου να κάνουν ένα ακόμη μιούζικαλ.

«Μετά από 51 χρόνια καριέρας μόνο ευγνώμων θα μπορούσα να είμαι. Νομίζω ότι είναι φυσιολογική η σχέση μου με τον χρόνο, με φοβίζει μόνο υπό κάποιες συνθήκες, του να πάψω να είμαι αυτή που είμαι, να πάψω να είμαι καλά. Η φθορά που έρχεται με τον χρόνο είναι δυστυχώς κάτι δεδομένο και θα πρέπει να αντιστεκόμαστε όσο καλύτερα μπορούμε», δήλωσε αρχικά η Άννα Βίσση.

«Το θέμα δεν είναι να πουλάς εισιτήρια, το θέμα είναι να δίνεις στον κόσμο αυτό που περιμένει και ίσως και κάτι παραπάνω. Εγώ για αυτό προσπαθώ και με τον Νίκο Καρβέλα και με τους συνεργάτες μου επί σκηνής. Πάντα οι καιροί απαιτούν να έχεις εξέλιξη», ανέφερε σε άλλο σημείο η Ελληνίδα σταρ.

«Με τον Νίκο (Καρβέλα) πάντα θα ετοιμάζουμε κάτι. Το να κάνουμε ένα νέο θεατρικό είναι ακόμα υπό σκέψη, πρέπει να βρεθεί ένα θέμα, όπως είχαν οι «Δαίμονες», η «Μάλα» και οι «Καμπάνες του Edelweiss». Δεν είναι κάτι που σχεδιάζεται», απάντησε η Άννα Βίσση σε σχετική ερώτηση.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164