Φαίη Ζαφειράκου: Ο πρώην σύζυγός της, Ανδρέας Κομπόσης έκανε… χιουμοριστικό τραγούδι την περιπέτειά τους στην Κάρυστο

Ένας χαμός από δημοσιεύματα προκλήθηκε χθες με πρωταγωνίστρια την ηθοποιό, Φαίη Ζαφειράκου, η οποία οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα στην Κάρυστο για ενδοοικογενειακή απειλή και βία σε βάρος του πρώην συζύγου της, Ανδρέα Κομπόση.

Στη συνέχεια, βέβαια, ακολούθησε κοινή τους φωτογραφία στα social media δείχνοντας πως όλα είναι μία χαρά μεταξύ τους, με τον Ανδρέα Κομπόση να διαψεύδει κατηγορηματικά στο TLIFE πως υπήρξε περιστατικό ξυλοδαρμού.

Σήμερα, όπως έκανε γνωστό το μεσημέρι της Τετάρτης ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην εκπομπή «Summer’s Cool», ο γνωστός συνθέτης και στιχουργός αποφάσισε να γράψει στα γρήγορα ένα χιουμοριστικό τραγούδι, για να διακωμωδήσει την περιπέτεια με την Φαίη Ζαφειράκου.

Το κομμάτι έχει τίτλο «Διακοπές στην Κάρυστο» και αναφέρει μεταξύ άλλων: «Και αν καταλήξει σε χαμό αυτό εδώ το βράδυ, όλα θα σβήσουν μονομιάς με το γλυκό σου χάδι. Για διακοπές στην Κάρυστο, μωράκι μου αχάριστο. Μέχρι και ξύλο δέχομαι να φάω εγώ για σένα. Για διακοπές στην Κάρυστο, έλα μου αμακιγιάριστο, μωράκι μου αχάριστο, διακοπές στην Κάρυστο».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164