Φωτεινή Ντεμίρη: Η δήλωση που είχε «προδώσει» το διαζύγιο της – «Για το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου να ρωτήσετε όσους τον έχουν»

Η Φωτεινή Ντεμίρη και ο Χάρης Γρηγορόπουλος πήραν την απόφαση να χωρίσουν ύστερα από 30 ολόκληρα χρόνια γάμου. Μετά τις κρίσεις που πέρασαν στη σχέση τους, οι δυο αγαπημένοι ηθοποιοί αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Η Φωτεινή Ντεμίρη είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «Summer’s Cool» και τον Ισίδωρο Φικάρη, λίγο πριν βγει η είδηση του διαζυγίου της. Τότε η ηθοποιός είχε κάνει μια δήλωση που φαίνεται πως είχε «προδώσει» ότι εκείνη και ο σύζυγός της δεν ήταν πια μαζί.

Όταν η Φωτεινή Ντεμίρη ρωτήθηκε για το μυστικό του γάμου της αλλά και της ομορφιάς της, η ίδια είχε απαντήσει: «Για το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου να ρωτήσετε ανθρώπους που έχουν επιτυχημένο γάμο, το μυστικό της ομορφιάς να ρωτήσετε καμία όμορφη. Έλεος! Δεν ξέρω τι θα σας πει αυτός για τον γάμο μας. Δεν ξέρω τι έχει ο καθένας στο κεφάλι του. Ρωτήστε ανθρώπους με πετυχημένο γάμο».

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164