Νίκος Αναδιώτης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την ορκωμοσία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο – «Δεν είναι εύκολο να δικτυωθείς εδώ»

Στο Στρασβούργου βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ο Νίκος Αναδιώτης μετά την εκλογή της ως Ευρωβουλευτής με το κόμμα, «Νίκη».

Ο γνωστός ηθοποιός, το μεσημέρι της Τρίτης 16/7 δημοσίευσε την πρώτη του φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μέσα από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργου και σήμερα, Τετάρτη 17/7 μίλησε με ζωντανή σύνδεση μέσω Skype με την εκπομπή Summer’s Cool.

Ο Νίκος Αναδιώτης είπε αρχικά: «Όντως είναι κάτι πρωτόγνωρο και όταν συμμετέχεις καταλαβαίνεις και τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα της θέσεως που σου έχει δοθεί. Είναι μεγάλη και υπεύθυνη θέση. Κάποιος που θα εκτίσει τη δεύτερη θητεία είναι πιο προσγειωμένος, σε εμάς που είναι η πρώτη θητεία τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα».

«Δεν είναι εύκολο να δικτυωθείς εδώ, ειδικά όταν δεν έχεις την εμπειρία. Όσο και να το περιγράψω, αν δεν έρθει κάποιος να δει την εμπειρία από μέσα δεν θα το καταλάβει. Πρέπει να κινείσαι γρήγορα, να έχεις ανθρώπους και ομάδα έμπειρη, ώστε να φέρεις το επιθυμητό αποτέλεσμα για την χώρα σου», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο ευρωβουλευτής.

Τέλος, ο Νίκος Αναδιώτης ανέφερε: «Είναι το μοναδικό καλοκαίρι που χαίρομαι που δουλεύω. Σχεδόν όλος ο Ιούλιος θα πάει έτσι, δεν θα κάνω διακοπές. Τον Αύγουστο θα μπορούμε να κάνουμε διακοπές αλλά είναι σχετικό και αυτό γιατί θα πρέπει να γίνουν πολλές προετοιμασίες γιατί από την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη αναλαμβάνουμε ξανά τα καθήκοντά μας».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164