Τρύφωνας Σαμαράς: «Άργησα να βρεθώ ερωτικά με άντρα, το έκανα μετά τα 20 γιατί μέσα μου έλεγα “όχι, είμαι αγόρι”»

Ο Τρύφωνας Σαμαράς βρέθηκε καλεσμένος στο Sex Podcast της Δάφνης Καραβοκύρη.

Ο γνωστός κομμωτής, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σεξουαλικότητά του αλλά και για την πρώτη αντίδραση των γονιών του, όταν έμαθαν για αυτή.

«Άργησα να κάνω σεξ. Έκανα μετά τα 20. Με άντρα. Δεν έχω κάνει με γυναίκα και δεν έχω την περιέργεια να το δοκιμάσω. Μέχρι τότε, διχαζόμουν κι έλεγα μέσα μου “όχι, είμαι αγόρι”. Όλα αυτά της ηλικίας», είπε αρχικά ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Και συνέχισε: «Στο σχολείο υπήρχαν αγόρια που μου άρεσαν, αλλά δεν είχα κάνει ποτέ τίποτα. Γενικά από μικρός ήμουν πολύ ωραίο παιδί κι έχω ζήσει στιγμές του να προχωρώ στον δρόμο και να σταματάνε τα αμάξια».

Σχετικά με την αντίδραση των γονιών του, ο Τρύφωνας Σαμαράς αποκάλυψε: «Όταν το ανακάλυψαν οι γονείς μου, έγινε με ένα γράμμα που μου είχε στείλει μια φίλη μου. Είχα μια κολλητή τότε, τη Ντέμη, η οποία έκανε την κοπέλα μου και μου έστελνε γράμματα. Οπότε, κάτι μέσα σε ένα γράμμα που μου είχε πει η Ντέμη, το είχε καταλάβει η μαμά μου και τσίγκλαγε τον μπαμπά μου κι έγινε όλο αυτό. Εκεί το κατάλαβαν».

«Ήταν η πρώτη φορά που είδα τον μπαμπά μου να κλαίει στη ζωή του. Το συζητήσαμε από τότε και λέγαμε να αλλάξω κλπ, αλλά αυτό το πράγμα το έχω από μικρός. Ήταν επιλογή μου. Η μαμά μου ήταν πιο δύσκολη από τον μπαμπά μου. Μου είχε πει “τι να τα κάνω όλα αυτά, αφού δεν έχεις παντρευτεί και δεν έχεις κάνει ένα παιδάκι;», συμπλήρωσε κλείνοντας ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164