Δέσποινα Βανδή: Και το προφίλ του Βασίλη Μπισμπίκη γέμισε με φωτογραφίες του Κεμάλ Ατατούρκ μετά το επεισόδιο με την τραγουδίστρια

Μετά τη Δέσποινα Βανδή στο «στόχαστρο» των Τούρκων φαίνεται ότι μπήκε και ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Τετάρτης 17/7, όταν η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στο Τσεσμέ της Σμύρνης προκειμένου να πάρει μέρος σε μια φιλανθρωπική συναυλία που διοργάνωσε το Τουρκικό Ίδρυμα Παιδείας (TEV). Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ, ζήτησε να κατέβει τονίζοντας πως αν δε γίνει δεκτό το αίτημά της, δε θα εμφανιστεί καθόλου και θα αποχωρήσει. (δες εδώ την αφίσα που προκάλεσε την αντίδραση της Δέσποινας Βανδή)

«Κανείς δεν μπορεί να μας υποχρεώσει να κατεβάσουμε την αφίσα του Ατατούρκ. Η κυρία αυτή θα πρέπει να φύγει αμέσως από εδώ, ήρεμα και ειρηνικά. Αλλά ελπίζω ότι δεν θα προσπαθήσει ποτέ ξανά να κατεβάσει τη σημαία της Τουρκίας που έχει βαφτεί με αίμα» είπε αμέσως μετά στο κοινό που είχε συγκεντρωθεί εκεί  δήμαρχος του Τσεσμέ, η Λαλ Ντενιζλί.

Εκ τότε, πολλοί είναι οι Τούρκοι που έχουν μπει στο Instagram της Δέσποινας Βανδή και σχολιάζουν με επιθετικό τρόπο τις φωτογραφίες της κατηγορώντας τη για ασέβεια, λέγοντάς της να μην ξαναπεράσει τα σύνορα της χώρας της και βάζοντας φωτογραφίες του Κεμάλ Ατατούρκ. (δες εδώ τα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις της)

Από το στόχαστρο των Τούρκων όμως, δεν ξέφυγε ούτε ο Βασίλης Μπισμπίκης αφού κάτω και από τις δικές του φωτογραφίες υπάρχουν σχόλια Τούρκων με φωτογραφίες του Κεμάλ.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasilis Bisbikis (@bisbikis.vasilis)

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasilis Bisbikis (@bisbikis.vasilis)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164