Ναταλία Γερμανού: «Μου εύχονταν να ψοφήσω, το πλήρωσα ακριβά αλλά, αν χρειαζόταν, θα το ξαναέκανα»

Για τις επιπτώσεις που έχει στη δημόσια εικόνα της η απόφασή της να λέει την άποψή της ανοιχτά αλλά και για τις «επιθέσεις» που έχει δεχτεί κατά καιρούς στα social media μίλησε η Ναταλία Γερμανού στο Reader και τον δημοσιογράφο Νίκο Σταματίνη.

Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι σε βλάπτει το γεγονός ότι είσαι ένας άνθρωπος που λέει την άποψή του;

«Μία που το σκέφτηκα, μία που το πήρa πίσω και είπα, όχι, καλά έκανα. Πάντα σου κοστίζει όταν λες τη γνώμη σου και αποφασίζεις να μην είσαι ουδέτερη και σιωπηλή. Ίσως είναι πολύ δύσκολο να καταλάβει ο κόσμος στα social media ότι είμαι ένα άτομο που τον ενδιαφέρει η κοινωνία. Είμαι πολιτικοποιημένη αλλά δεν είμαι κομματόσκυλο κανενός κόμματος», απαντά η Ναταλία Γερμανού.

«Αν η κυβέρνηση που έχουμε, όποια και αν είναι, κάνει κάτι το οποίο θα το θεωρήσω ωραίο, θα βγω και θα το τονίσω. Αν από την άλλη γίνει ένα έγκλημα, όπως αυτό που έγινε στα Τέμπη, θα το φωνάζω και θα το κρίνω συνεχώς. Δεν θέλω να παίρνω πλευρές και ποτέ δεν θα γίνω γραφείο τύπου κάποιου κόμματος. Για καλή μου τύχη είμαι και σε ένα κανάλι που δεν με περιορίζει και δεν με λογοκρίνει και αυτό είναι πολύ σημαντικό», σημειώνει χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

H ερώτηση πήγαινε και σε όλον αυτό τον χαμό που έγινε όταν κάλεσες τον Ιάσονα Αποστολόπουλο…

«Κάτι που πλήρωσα ακριβά αλλά, αν χρειαζόταν, θα το έκανα άλλες 15 φορές. Όταν έβγαλα τον Ιάσονα ως διασώστη και όχι ως λαθροδιακινητή, όπως τον λένε διάφοροι, εγώ τελείωσα την εκπομπή και ένιωθα πλήρης, πάρα πολύ χαρούμενη με τη γλυκιά κουβέντα που κάναμε», παραδέχεται η Ναταλία Γερμανού για την επίμαχη συνέντευξη.

«Μετά, γυρνάω στο σπίτι και με παίρνει τηλέφωνο η κολλητή μου. Μου λέει «τρεντάρεις στα social». «Αλήθεια;» της λέω χαρούμενη. «Ναι, μη χαίρεσαι πολύ. Σου εύχονται να ψοφήσεις». Εκείνη την ημέρα κατάλαβα ότι υπάρχει μία μερίδα κόσμου που θα σε αποθεώσει και μία που θα σε καταδικάσει. Αυτό είναι κάτι που φέρνει μαζί της η έκθεση», καταλήγει επί του θέματος η Ναταλία Γερμανού.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164