Έλενα Ακρίτα: Η κόντρα με την Ελεονώρα Μελέτη για μία ανάρτηση που δεν έγινε ποτέ και η δημόσια παραδοχή του λάθους της

Με αφορμή το δημοσίευμα γνωστής ιστοσελίδας, στην οποία εκ παραδρομής αναφέρθηκε το όνομά της αντί το όνομα μίας άλλης γυναίκας, η Έλενα Ακρίτα κατηγόρησε σε ανάρτησή της την Ελεονώρα Μελέτη για συκοφαντική δυσφήμιση, το απόγευμα του Σαββάτου 20 Ιουλίου.

Όλα ξεκίνησαν, μετά την «επίθεση» που έγινε στη μητέρα της Ελεονώρας Μελέτη από μία συγκεκριμένη γυναίκα με το όνομα Έλενα. Ακολούθησε το λανθασμένο δημοσίευμα και η παρακάτω ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα.

«Η ευρωβουλευτρια της ΝΔ Ελεωνόρα Μελέτη διαπράττει σε βάρος μου το έγκλημα της συκοφαντικής δυσφήμησης. Γράφει δημόσια ότι έκανα διαδικτυακή επίθεση στη μητέρα της.

Το σάιτ το αναπαράγει χωρίς να το διασταυρώσει, χωρίς να ψάξει αν υπάρχει δικό μου σχόλιο ή όχι. Που δεν υπάρχει ούτε υπήρξε ποτέ. Δεν ξέρω τη μητέρα της, δεν έχω ασχοληθεί με τη μητέρα της, δεν με ενδιαφέρει ούτε η μητέρα της ούτε η ίδια.

Καλώ την ευρωβουλεύτρια η οποία συνειδητά βλάπτει την τιμή και την υπόληψη μου, μέσα στο επόμενο 24ωρο να παρουσιάσει το επίμαχο σχόλιο που μού αποδίδει, διαφορετικά τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη. Εκτός από τα ένδικα μέσα, καταγγελία θα γίνει και στο κόμμα το οποίο η ίδια εκπροσωπεί στο Ευρωκοινοβούλιο» ενώ συνέχισε:

«Δεν φταίει κανένας άλλος εγώ φταίω που την υποστήριξα όταν έπεσε θύμα σεξιστικής επίθεσης και με χιλιοευχαριστούσε στο ινστα».


Η απάντηση της Ελεονώρας Μελέτη

Με απόλυτη ψυχραιμία και ευγένεια, η Ελεονώρα Μελέτη έσπευσε να απαντήσει στην ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα, αλλά και μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram. «Κυρία Ακρίτα τι λέτε; Πότε σας κατηγόρησα; Δημόσια έβγαλα το όνομα της κυρίας που επιτέθηκε στη μητέρα μου. Δηλαδή για όνομα του Θεού».

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια κάλεσε την Έλενα Ακρίτα να ανακαλέσει για όσα ισχυρίστηκε, παραθέτοντας και τα σχετικά screenshots!

Στη συνέχεια, η Έλενα Ακρίτα αναγνώρισε το λάθος και την παρεξήγηση με την Ελεονώρα Μελέτη και ανακάλεσε με νέα ανάρτηση…

Η Ελεονώρα Μελέτη αναδημοσίευσε τα όσα έγραψε η Έλενα Ακρίτα, την ευχαρίστησε για τη δημόσια παραδοχή του λάθους της και σχολίασε: «Λάθη συμβαίνουν, είναι ανθρώπινο, αρκεί να διορθώνονται και οι επιπτώσεις»

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164