Άννα Βίσση: Η συγκινητική ανάρτηση για τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο

Μια ξεχωριστή ανάρτηση έκανε η Άννα Βίσση στα social media για τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έζησε την εισβολή όταν ήταν 17 ετών και όσα έχουν καταγραφεί στη μνήμη της δεν μπορούν να ξεχαστούν.

Στην ανάρτηση που έκανε το Σάββατο 20/7, η Άννα Βίσση έχει δημοσιεύσει στιγμιότυπα δικά της με φόντο την κυπριακή σημαία, ενώ το τραγούδι που ακούγεται είναι το «Γιασεμί» από τον δίσκο «Ω! Κύπρος» που είχε κυκλοφορήσει το 1995 αφιερωμένο στη μεγαλόνησο.

Στο παρελθόν, η Άννα Βίσση έχει εκφράσει τη λύπη της για την κατάσταση που βιώνει που η χώρα της και έχει τοποθετηθεί για το κυπριακό λέγοντας: «Δεν είμαι άνθρωπος που κρατάει κλειστά τα μάτια του. Ούτε βέβαια ρατσίστρια, αλλά έχω ζήσει κάποια πράγματα και είναι μια κατάσταση που θέλω να σεβαστώ, πρώτα από όλα για την οικογένειά μου και για τη χώρα μου. Γιατί οικογένειά μου είναι και η Κύπρος. Είμαι σίγουρη ότι αυτό δεν θα ήθελα να το κάνω, γιατί θα στενοχωρήσω κόσμο και δεν μου πάει. Είναι ψυχολογικό όλο αυτό που μου συμβαίνει. Ξέρω ότι τα σύνορα ανοίγουν, πολλοί Κύπριοι πηγαίνουν από την άλλη πλευρά, διασκεδάζουν, όμως εγώ δεν ανήκω σε αυτούς που θα μπορούσαν να το κάνουν ελαφρά τη καρδία».

Μέχρι σήμερα, η τραγουδίστρια έχει αρνηθεί να τραγουδήσει στην Τουρκία παρά τους θαυμαστές που έχει εκεί και τις επίμονες προσκλήσεις που έχει λάβει.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164