Butter Yellow: Το αγαπημένο nail look των celebrities είναι τέλεια ιδέα για τις διακοπές

Το κίτρινο χρώμα στα νύχια είναι μεν εξεζητημένο αλλά υπέροχο ταυτόχρονα, ειδικά για το καλοκαίρι. Κι αν δεν είσαι τολμηρή, οι celebrities τον τελευταίο καιρό έχουν υιοθετήσει την πιο κομψή και γλυκιά του απόχρωση. Το butter yellow είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν και το έχουμε δει σε stars όπως η Selena Gomez και η Jennifer Lopez αλλά και το it girl Kendall Jenner

@tombachik

Πρόκειται για μια κίτρινη, παστέλ απόχρωση που ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος και αναδεικνύει με τον πιο κομψό τρόπο το μαύρισμα. 

@tombachik

H Selena Gomez το έχει δοκιμάσει στις αρχές της άνοιξης ακολουθώντας την συμβουλή του αγαπημένου της nail artist Tom Bachik που λατρεύει το συγκεκριμένο χρώμα. 

@kendalljenner

Η Kendall Jenner εμφανίστηκε στις διακοπές της φορώντας ένα μικροσκοπικό μπλε μπικίνι που συνδύασε με τα yellow butter nails. 

Κι αν αγαπάς τα nail art designs οι διασημότεροι και πιο ταλαντούχοι έχουν δημιουργήσει τα ωραιότερα που μπορείς να δεις στη συνέχεια και λίγο πριν κλείσεις το επόμενο ραντεβού σου με τη μανικιουρίστ. 

@lolo.nailedit

To butter yellow με το καφέ της σοκολάτα δημιουργούν την πιο εντυπωσιακή αντίθεση. 

@iramshelton

Η απαλή κίτρινη απόχρωση είναι ιδανική για να χαρίσει στο french mani το τέλειο twist. 

@nailartbyqueenie

Κυματισμοί που αναδεικνύουν με μοναδικό τρόπο τα almond shape νύχια. Η βάση είναι διάφανη και το κίτρινο με το λευκό χαρίζουν την πιο γοητευτική πινελιά. 

@betina_goldstein

Αν έχεις κοντά νύχια η celebrity nail artist Betina Goldstein προτείνει να χρησιμοποιήσεις την πιο έντονη butter yellow απόχρωση χωρίς δεύτερη σκέψη. 

@staceymachin

Ένα ακόμη κομψό french manicure αλλά με glazed donut βάση που του χαρίζει την πιο εντυπωσιακή όψη. 
 
 
 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

 
H Hailey Bieber δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μιας και είναι η πρώτη που μας σύστησε το butter yellow αρκετούς μήνες πριν. 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164