Ντέμη Γεωργίου: Ποια είναι η πρώην παίκτρια του MasterChef που πέθανε μετά από οξεία βακτηριακή μόλυνση

Πέθανε η Ντέμη Γεωργίου το πρωί της Δευτέρας 22 Ιουλίου. Η 39χρονη πρώην παίκτρια του MasterChef έπαθε βαριά λοίμωξη στην Πάρο όπου εργαζόταν και μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ελικόπτερο στην Αθήνα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας. Δυστυχώς η νεαρή σεφ δεν τα κατάφερε και κατέληξε… (Διάβασε εδώ τι λέει η κολλητή της φίλη στο TLIFE)

Ποια ήταν η Ντέμη Γεωργίου

Η Ντέμη Γεωργίου συστήθηκε στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef τον Ιανουάριο του 2020.

«Σήμερα, εδώ μαζί μου, εκτός από τα αδέλφια μου και τους φίλους μου, είναι και η σύζυγός μου, η Άλκηστις που παρόλο τα δύσκολα που περνάει λόγω της επιλογής της να είμαστε παντρεμένες, παρ’ όλα αυτά είναι σήμερα εδώ και με στηρίζει και την ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό.

Το οικογενειακό μου κλίμα είναι αρκετά φορτισμένο, οπότε συγκινούμαι όταν δικοί μου άνθρωποι με στηρίζουν. Θέλω να δείξω προς τα έξω πώς είναι σήμερα να είσαι παντρεμένη με μια άλλη γυναίκα και επιτέλους η κοινωνία πρέπει να το βλέπει αυτό ξεκάθαρα ότι υπάρχει και να μην συμβαίνουν όλα αυτά που συμβαίνουν», είχε πει τότε μεταξύ άλλων η Ντέμη Γεωργίου.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής μαγειρικής, η Ντέμη Γεωργίου είχε κόντρα με την Κατερίνα Λένη.

Λίγους μήνες μετά τη συμμετοχή της στο MasterChef, η Ντέμη Γεωργίου παραχώρησε συνέντευξη στα «Μεσάνυχτα» και στην Ελεονώρα Μελέτη μαζί με την τότε σύντροφό της.

Οι δύο γυναίκες είχαν για τη σχέση τους και το σύμφωνο συμβίωσης που είχαν υπογράψει.

Η Ντέμη Γεωργίου είχε εξομολογηθεί για την σχέση τους είπε πως η γνωριμία τους ξεκίνησε στα σχολικά τους χρόνια.

«Από την πλευρά της η σύντροφός της Ντέμη Γεωργίου είχε πει για το πώς αντέδρασαν οι γονείς της για τη σχέση της με τη σεφ: «Ο άντρας μου δεν είχε κανένα πρόβλημα να δεχτεί την αλήθεια για τη σχέση μου με τη Ντέμη. Ήρθε και έμεινε μαζί μας στο σπίτι… Του μπαμπά μου του φάνηκε περίεργο. Σου λέει τέτοια γυναικάρα και θέλει γυναίκα. “Θα σου βρω εγώ έναν σωστό άνδρα” και του λέω “όχι, μπαμπά μου σε ευχαριστώ”…

Η μαμά μου είχε για αρκετά χρόνια θέματα, αλλά τώρα έχουμε συμφιλιωθεί απόλυτα. Περάσαμε 4 μεγάλες κρίσεις να μη μιλάμε. Στην αρχή η μάνα μου νόμιζε πως πέρναγα κάποια φάση. Στο τέλος προκειμένου να μην έχει καθόλου το παιδί της το αποδέχτηκε».

Ακολούθησαν αρκετές συνεντεύξεις της στα Μέσα

Η Ντέμη Γεωργίου ετοιμαζόταν να παντρευτεί τη σύντροφό της

Το τελευταίο διάστημα, η Ντέμη Γεωργίου είχε σχέση με τη Μαριαλένα Ξηρομερίτη, με την οποία διατηρούσαν το γνωστό εστιατόριο στην Πάρο. Σε λίγους μήνες θα παντρεύονταν με θρησκευτικό γάμο.

Η Ντέμη Γεωργίου, σε συνέντευξη που είχε δώσει στον Ισίδωρο Φίκαρη στην εκπομπή Γεια σου, είχε δηλώσει την πρόθεσή της να παντρευτεί τη σύντροφό της.

«Δεν πρόλαβα να νιώσω μειονεκτικά για τη σεξουαλικότητά μου, γιατί γύρω στα 6 μου ήμουν ερωτευμένη με τη δασκάλα μου. Μεονεκτικά με κάνουν να νιώθω οι νόμοι», δήλωνε η Ντέμη Γεωργίου και ανέφερε για το νομοσχέδιο για τον γάμο μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών:

«Ευχαριστώ για το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε αλλά εγώ θέλω να πάω σε εκκλησία. Θέλω να ντυθώ νυφούλα, δεν θέλω να παντρευτώ σε δημαρχείο. θεωρώ ότι δεν θα αλλάξει τίποτα. Σιγά σιγά οι άνθρωποι θα καταλάβουν τις αξίες τους».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164