Ντέμη Γεωργίου: Όσα έλεγε στην τελευταία της συνέντευξη πέντε μήνες πριν τον θάνατό της

Θλίψη έχει προκαλέσει από νωρίς το πρωί της Δευτέρας 22/7 η είδηση θανάτου της Ντέμης Γεωργίου.

Η 39χρονη σεφ που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef, έφυγε από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας 22 Ιουλίου έπειτα από μεγάλη μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή μετά από βακτηριακή μόλυνση που υπέστη.

Στην τελευταία συνέντευξη που είχε δώσει τον περασμένο Φεβρουάριο στην εκπομπή «Γειά σου» και τον Ισίδωρο Φίκαρη, η Ντέμη Γεωργίου μιλούσε για την επιθυμία της να παντρευτεί τη σύντροφό της με θρησκευτικό γάμο, αλλά και για το πότε ανακάλυψε τη σεξουαλικότητά της.

«Δεν πρόλαβα να νιώσω μειονεκτικά για τη σεξουαλικότητά μου, γιατί γύρω στα 6 μου ήμουν ερωτευμένη με τη δασκάλα μου. Μεονεκτικά με κάνουν να νιώθω οι νόμοι», δήλωνε η Ντέμη Γεωργίου και ανέφερε για το νομοσχέδιο για τον γάμο μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών: «Ευχαριστώ για το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε αλλά εγώ θέλω να πάω σε εκκλησία. Θέλω να ντυθώ νυφούλα, δεν θέλω να παντρευτώ σε δημαρχείο. θεωρώ ότι δεν θα αλλάξει τίποτα. Σιγά σιγά οι άνθρωποι θα καταλάβουν τις αξίες τους».

«Είμαστε σε σύμφωνο, είμαστε καλά, η πρόταση γάμου έχει γίνει. Πιστεύω στον Θεό, έχω μεγαλώσει στην Εκκλησία», εξομολογούταν τον περασμένο Φλεβάρη η Ντέμη Γεωργίου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164