Gigi Hadid και Blake Lively εμφανίστηκαν μαζί στο κόκκινο χαλί αλλά όλοι κοιτούσαν την… Emma Corrin!

Χθες στην Νέα Υόρκη έκανε πρεμιέρα η ταινίας της Marvel: “Deadpool & Wolverine” και οι πρωταγωνιστές έδωσαν το παρών στο κόκκινο χαλί. Η Blake Lively ήταν εκεί, αφού ο Ryan Reynolds έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία μαζί με τον Hugh Jackman και μαζί της έφερε και την κολλητή της Gigi Hadid.Οι δύο φίλες πόζαραν χαμογελαστές δίπλα στους πρωταγωνιστές και είχαν τέλεια διάθεση.

 REUTERS/Caitlin Ochs

 

 REUTERS/Caitlin Ochs

REUTERS/Caitlin Ochs

Για την περίσταση η Lively επέλεξε μία custom ολόσωμη φόρμα εμπνευσμένη από την στολή του Deadpool,  σε κόκκινο χρώμα με roses και off shoulder σχέδιο που δημιουργήθηκε ειδικά για την πρεμιέρα από το Atelier Versace.

REUTERS/Caitlin Ochs

Μαζί της η Gigi Hadid και αυτή στα χρώματα των ηρώων της ταινίας, με signature Miu Miu look από την τελευταία συλλογή σε κίτρινο χρώμα και funky style στα μαλλιά της!

 REUTERS/Caitlin Ochs

Μπορεί το ντουέτο Gigi & Blake να ήταν πολύ εντυπωσιακό αλλά η εμφάνιση της Emma Corrin -που συμμετέχει επίσης στην ταινία- ήταν αυτή που τράβηξε όλα τα βλέμματα.

 REUTERS/Caitlin Ochs

 

REUTERS/Caitlin Ochs

Η ηθοποιός που ξεχωρίζει πάντα με τις red carpet εμφανίσεις της επέλεξε ένα body για την πρεμιέρα με fur σχέδιο στους ώμους και sequin effect που συνδύασε με καλσόν και γόβες σε ένα dark & moody glam look!Mία δημιουργία Νina Ricci by Harris Reed!

Κεντρική φωτογραφία Reuters

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164