Νίκος Οικονομόπουλος: «Αν πούμε, “Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια” κάποιοι θα μας θεωρήσουν χουντικούς»

Για την αγάπη του προς τον Θεό, την θρησκεία και την πατρίδα θέλησε να μιλήσει ο Νίκος Οικονομόπουλος στη συναυλία που έδωσε το βράδυ της Τρίτης 23/2 στην Κατερίνη, με το βίντεο να γίνεται πολύ γρήγορα viral στα social media.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος που πολλές φορές έχει μιλήσει ανοιχτά για την πίστη του στο Θεό, αποφάσισε κατά τη διάρκεια της συναυλίας του να διακόψει για μερικά λεπτά προκειμένου να κάνει το δικό του «κήρυγμα» και να δηλώσει υπέρμαχος του τρίπτυχου «Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια».

«Επειδή εγώ γνωρίζω, έχω επισκεφθεί πάρα πολλούς γέροντας και έχω πάει σε πολλές μητροπόλεις και έχω γνωρίσει πολλούς αξιόλογους ανθρώπους, θα ήθελα να ξέρετε ότι η Εκκλησία είναι ο μοναδικός σταθμός στη ζωή μας που βοηθάει πραγματικά τους ανθρώπους. Εσείς είστε οι περισσότεροι νέοι άνθρωποι, εδώ μέσα, να έχετε την πίστη σας, να αγαπάτε τον Χριστό. Να ομολογείτε τον Χριστό όπως κάνω κι εγώ και πολλοί άλλοι συνάδελφοί μου.

Είναι τιμή μας να υπηρετούμε την Εκκλησία και τον Χριστό. Και θέλω να πω, όπως και τις υπόλοιπες φορές, η ομολογία πίστεως στις μέρες μας είναι πάρα πολύ δύσκολο για πολλούς. Ντρέπονται να κάνουν τον σταυρό τους, να πουν ότι πιστεύουν. Ντρεπόμαστε να πούμε ότι είμαστε Έλληνες. Ντρεπόμαστε να πούμε ότι πιστεύουμε στην πατρίδα μας, στην οικογένειά μας.

Κι αν πούμε, ας πούμε, “Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια” κάποιοι θα μας θεωρήσουν αντιδημοκράτες, χουντικούς κτλ. Εγώ υποστηρίζω τη θρησκεία μας, την πίστη μας, την αγαπώ, την ομολογώ. Αγαπάω την πατρίδα μου και αγαπάω και την οικογένεια» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Νίκου Οικονομόπουλου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164