Γιώργος Καραμίχος: «Διεκδίκησα να βλέπω το παιδί μου όταν τελείωσα τον στρατό – Σήμερα είναι 26 ετών, της ζητάω συμβουλές»

Ο Γιώργος Καραμίχος φιλοξενήθηκε στο youtube κανάλι των Rainbow Mermaids και παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην 26χρονη κόρη του και τη σχέση τους, αλλά και στο περιστατικό με τον πρώην υπουργό Λευτέρη Αυγενάκη στο αεροδρόμιο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καραμίχος εξομολογήθηκε: «Δεν ήταν καθόλου εύκολο να μεγαλώνει ένα παιδί στο χωριό. Το θετικό είναι η ελευθερία, το πράσινο, η φύση, αυτά που τρως… Το αρνητικό είναι αυτό που σε οδηγεί να συνδέεσαι με τον τόπο. Πρέπει να ανεχτείς συμπεριφορές ανθρώπων που δεν θα έπρεπε. Δε θα έπρεπε να υπάρχουν οι συμπεριφορές και αυτοί οι άνθρωποι. Για παράδειγμα, πριν χρόνια ξύπνησα ένα πρωί και άκουσα κουταβάκια να κλαίνε Βγήκα έξω και μου είπε η μάνα μου ότι ο τάδε άφησε τα κουτάβια στο γήπεδο να ξεραθούν. Πήγα και πήρα τα κουτάβια και μαζί με τα παιδιά περάσαμε πόρτα πόρτα για να τα δώσουμε».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Καραμίχος πρόσθεσε: «Στη Β’ Λυκείου είχα πάει στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στη Βέροια στο τμήμα Μοντέρνου/Σύγχρονου Χορού με τη Σοφία την Αντωνιάδου, τη δασκάλα μου τότε. Ήμασταν μόνο δύο αγόρια τότε, εγώ και ο αδελφός της Σοφίας. Μετά έφυγε κι αυτός και έμεινα μόνος. Κάποια στιγμή πριν κάνουμε τη μεγάλη εκδήλωση στο τέλος της χρονιάς το ανακοίνωσα στους γονείς μου, δεν πήγε καθόλου καλά αυτό και δεν ξαναπήγα ποτέ στη Στέγη Γραμμάτων. Δεν εμφανίστηκα ποτέ στη γιορτή».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στον Λευτέρη Αυγενάκη και το περιστατικό χειροδικίας κατά ενός υπαλλήλου αεροδρομίου. «Κάποια πράγματα έχουν γίνει, κάποιες επαναστάσεις, αλλά το πράγμα συνεχώς χειροτερεύει… Χαστουκίζει ο άλλος τον εργαζόμενο στο αεροδρόμιο και δε συλλαμβάνεται. Οπότε ο κάθε τραμπούκος μπορεί να σηκώσει το χέρι για ασήμαντο λόγο, όταν υπάρχει ατιμωρησία».

Όσο για την κόρη του Ρεγγίνα που σήμερα είναι 26 ετών, ο Γιώργος Καραμίχος ανέφερε: «Η κόρη μου γεννήθηκε το 1998. Με το που έγινε όλο αυτό, ενώ ήθελα το παιδί, συνέβησαν διάφορα προσωπικά, χωρίσαμε και δεν ήμασταν μαζί. Οπότε δεν είχα τη δυνατότητα να βλέπω το παιδάκι μου. Το διεκδίκησα όταν τελείωσα τον στρατό. Μετά πάλι δεν το είχα, περάσαμε από διάφορα τέτοια. Η κόρη μου είναι 26 χρονών και από τα 18 της και μετά είμαστε μαζί και τώρα είναι η πιο ωραία και ειλικρινής σχέση που έχω με άνθρωπο. Παίρνω συμβουλές από την ίδια, είναι η νέα γενιά».

Δες όλη τη συνέντευξη παρακάτω:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164