Ματίνα Παγώνη: «Ο διοικητής του νοσοκομείου δεν έχει καμία δουλειά να περιφέρεται με τη Βάνα Μπάρμπα στους διαδρόμους»

Η Ματίνα Παγώνη φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 25 Ιουλίου στο «Summer’s Cool» στον ΣΚΑΪ και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την καταγγελία του ΠΟΕΔΗΝ για τη Βάνα Μπάρμπα πως διέσπειρε τον κορονοϊό σε νοσοκομείο.

Ειδικότερα, η Ματίνα Παγώνη τόνισε στον ΣΚΑΪ: «Το θέμα είναι ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να πηγαίνει σε ένα νοσοκομείο να κάνει τις εξετάσεις του. Μέχρι εκεί όλοι έχουν το δικαίωμα, όμως ο Διοικητής του νοσοκομείου δεν είχε καμία δουλειά να περιφέρεται με οποιονδήποτε -δεν έχει σημασία αν είναι η κυρία Μπάρμπα-.

Ο Διοικητής κάνει τη δουλειά στο γραφείο του και η κυρία Μπάρμπα θα έπρεπε να κάνει τις εξετάσεις της. Το ότι μετά βγήκε θετικό το τεστ, σε όλους μας μπορεί να συμβεί και να νοσούμε από κορονοϊό. Το θέμα είναι ότι πήρε διαστάσεις, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, ότι ο Διοικητής του νοσοκομείου δε μπορεί να περιφέρεται με την κυρία Μπάρμπα στο νοσοκομείο. Δεν έχει καμία δουλειά».

«Δεν ήταν ωραία η εικόνα αυτή και σχολιάστηκε» πρόσθεσε, επίσης, η Ματίνα Παγώνη.

Δες παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Σου θυμίζουμε, ότι η Βάνα Μπάρμπα απάντησε σχετικά μέσα από το δελτίο ειδήσεων του Star: «Ήμασταν με τις μάσκες και μετά από 2-3 μέρες που προσπάθησα να κάνω άλλο ένα ραντεβού για προσωπικές εξετάσεις είχα βγει ήδη θετική στον κορονοϊό. Θα μπορούσα κι εγώ να έχω κολλήσει στο νοσοκομείο. Άρα πώς μπορεί να κατηγορούμαι εγώ που παντού είχαμε μάσκα, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μας έχει δει, στο Ογκολογικό, θα ήταν τόσο ανήθικο για μας.

Παρακαλώ θα ήθελα να με αφήσουν έξω από τις κόντρες. Ποιος κόλλησε ποιον κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Βγάλαμε τη μάσκα την ώρα που ήμασταν οι δυο μας στο γραφείο του διοικητή και βγάλαμε μια προσωπική φωτογραφία».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164