Ιωάννα Τούνη: Η αντίδρασή της για όσους τη ρωτούν αν εργάζεται – Το βίντεο μέσα από την πισίνα

Η Ιωάννα Τούνη μπορεί να ακούει συνεχώς κακοπροαίρετα σχόλια είτε για την εξωτερική της εμφάνιση είτε για τη ζωή που κάνει, ωστόσο η ίδια πολλές φορές δεν διστάζει να απαντήσει με χιουμοριστικούς τρόπους.

Αυτή τη φορά, η γνωστή Influencer δημοσίευσε ένα βίντεο στο Tik Tok απαντώντας σε όλους όσους αναρωτιούνται αν τελικά εργάζεται κάπου, μιας και ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες απολαμβάνει καλοκαιρινές διακοπές από την Μύκονο, τη Σαντορίνη έως και την Κέρκυρα.

Στο βίντεο η Ιωάννα Τούνη κολυμπάει στην πισίνα και χωρίς να πει κάτι, φύσαγε και ξεφύσαγε, πιάνοντας το κεφάλι της, χρησιμοποιώντας έναν ήχο με τη φωνή της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ως Ζουμπουλία στη σειρά «Παρά Πέντε» που λέει αγανακτισμένη: «Όχι, όχι, ως εδώ και μη παρέκει. Συγγνώμη δηλαδή και εγώ άνθρωπος είμαι, πόσο να αντέξω. Θα φύγω εγώ στο τέλος να ηρεμήσω».

@j.touni Τελικά βρε συμπεθέρες δουλεύω κάπου;😂❤️ #fyp #foryou #viral #tiktokgreece #touni ♬ πρωτότυπος ήχος – To_ikseres

Να σημειώσουμε εδώ πως η Ιωάννα Τούνη έχει τη δική της επιτυχημένη εταιρεία με ρούχα, με έδρα την Θεσσαλονίκη ενώ η δουλειά της ως Influencer στα social media της «τρώει» αρκετές ώρες μέσα στην ημέρα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164