Έλενα Κρεμλίδου: «Με θεωρούσαν εύκολη κι έβγαζαν φήμες για εμένα – Μήπως επειδή δεν το έκανα μαζί τους;»

Η Έλενα Κρεμλίδου απάντησε μέσα από ένα βίντεο στο Youtube για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται και τους λόγους που πλέον δεν επηρεάζεται.

Απόσπασμα από το βίντεο ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στο Tik Tok, στο οποίο η πρώην παίκτρια του Survivor ακούγεται να λέει ότι πολλά κορίτσια στο σχολείο τη θεωρούσαν «εύκολη» όσον αφορά στις σεξουαλικές της επαφές.

Ειδικότερα, η Έλενα Κρεμλίδου υποστήριξε: «Τις άκουγα που ψιθύριζαν, με θεωρούσαν εύκολη, έβγαζαν φήμες για μένα. Μέχρι και σήμερα ακούω φήμες για πράγματα που λένε ότι έκανα στο Λύκειο, που ώρες – ώρες λέω ότι αν αυτές οι φήμες ήταν αλήθεια θα είχα περάσει πάρα πολύ καλά. Εν τω μεταξύ σε αυτό το σημείο, θα ήθελα να παραθέσω μια σκέψη μου.

Μια γυναίκα που νιώθει καλά με τη σεξουαλικότητά της και γουστάρει να κάνει σεξ ή το να θέλει να είναι σέξι εκεί έξω, δεν καταλαβαίνω πού επηρεάζει τον οποιοδήποτε άλλο που τη βλέπει ή την οποιαδήποτε γυναίκα εκεί γύρω. Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσα κορίτσια και αργότερα και τα αγόρια, τα ενοχλούσε αν εγώ έκανα σεξ ή όχι. Μήπως επειδή δεν το έκανα μαζί τους; Δεν ξέρω. Εν τέλει, δεν υπάρχει λόγος να ενοχλεί κάποιον το να νιώθει σέξι κάποιος άλλος».

@elena_mariposa_

ΝΕΟ YOUTUBE VIDEO: πως τα HATE COMMENTS δεν με επηρεαζουν πια!

♬ original sound – Elena Mariposa Kremlidou

Δες όλο το βίντεο:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164