Eurovision 2025: Η Evangelia προετοιμάζεται επίσημα να εκπροσωπήσει την Ελλάδα

Μπορεί η Eurovision 2025 να αργεί ακόμη, ωστόσο Έλληνες καλλιτέχνες ήδη σκέφτονται σοβαρά να τολμήσουν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον επόμενο ευρωπαϊκό διαγωνισμό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στην Ελβετία.

Μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του Mike Stathakis από την Golden Records στο Instagram, έγινε γνωστό πως η Evangelia προετοιμάζεται και επίσημα για να υποβάλει τη δική της πρόταση στην ΕΡΤ για την Eurovision 2025.

«Xωρίς κανείς να καταλάβει κάτι, έστησα ένα Song Camp στα νησιά Τερκς και Κέικος στην Καραϊβική. Μαζί με τον Stolar και άλλους συνθέτες, νικητές Grammy και παραγωγούς για την Evangelia και την Eurovision 2025. Καλή επιτυχία σε όλους όσους θα υποβάλουν τραγούδια!» έγραψε ο παραγωγός.

 

Η αγαπημένη τραγουδίστρια και performer εντάχθηκε πριν λίγο καιρό στο δυναμικό της Golden Records και της Minos EMI, a Universal Music Company, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζει την τύχη της για την εκπροσώπηση της χώρας μας στον διαγωνισμό της Εurovision.

Αυτή τη φορά λοιπόν, η δισκογραφική της ομάδα επιχείρησε να διοργανώσουν ένα song writing camp στην Καραϊβική, με γνωστούς παραγωγούς από το εξωτερικό αλλά και τον στενό συνεργάτη της Stolar, o oποίος ήταν και ένας εκ των δημιουργών από τη φετινή μας συμμετοχή «Zari» με την Μαρίνα Σάττι.

Ο Stolar έχει συνεργαστεί με διεθνείς καλλιτέχνες όπως η Selena Gomez και η Demi Lovato, αλλά και Έλληνες όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα, ενώ έχει δουλέψει στο παρελθόν και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ως μουσικός παραγωγός.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164