Σελίν Ντιόν: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποθεωτική εμφάνισή της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Η Celine Dion καθήλωσε με την εμφάνισή της εκατομμύρια κόσμο που παρακολούθησε παγκοσμίως την λαμπερή τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια στο κλείσιμο της μεγάλης βραδιάς εμφανίστηκε πάνω στον πύργο του Άιφελ ερμηνεύοντας στην «καρδιά» του Παρισιού, την πόλη η οποία φιλοξενεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Η Celine Dion δεν είχε τραγουδήσει από τον Δεκέμβριο του 2022, όταν διαγνώστηκε με το Stiff Person Syndrome (σύνδρομο του δύσκαμπτου ανθρώπου), μία ανίατη νευρολογική ασθένεια.

 

Λίγη ώρα μετά την εμφάνιση στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων από τον Πύργο του Άιφελ, η Celine Dion έκανε την πρώτη της ανάρτηση στα social media, δηλώνοντας περήφανη για αυτό που συνέβη το βράδυ της Παρασκευής.

«Είναι τιμή μου που εμφανίστηκα απόψε στην τελετή έναρξης του Παρισιού 2024 και είμαι γεμάτη χαρά που επιστρέφω σε μια από τις πολύ αγαπημένες μου πόλεις! Πάνω από όλα, είμαι πολύ χαρούμενη που γιορτάζω με αυτούς τους καταπληκτικούς αθλητές, με όλες τις ιστορίες τους για θυσίες και αποφασιστικότητα, πόνο και επιμονή.

Όλοι σας ήσασταν τόσο συγκεντρωμένοι στο όνειρό σας και είτε γυρνάτε είτε όχι με ένα μετάλλιο στο σπίτι, ελπίζω ότι το να είστε εδώ σημαίνει ότι έγινε πραγματικότητα για εσάς! Πρέπει να είστε όλοι τόσο περήφανοι, ξέρουμε πόσο σκληρά έχετε εργαστεί για να είστε ο καλύτερος από τους καλύτερους. Μείνετε συγκεντρωμένοι, συνεχίστε, η καρδιά μου είναι μαζί σας!», έγραψε η Celine Dion στην ανάρτησή της στο Twitter/X.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164