Josephine – Νίνο: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους μετά την επανασύνδεση

Μετά τα σύννεφα που προέκυψαν στη σχέση τους, όλα δείχνουν πως ο Νίνο και η Josephine βρήκαν ξανά την ισορροπία τους.

Οι δύο καλλιτέχνες περνούν ένα άκρως ερωτικό καλοκαίρι – μετά την επανασύνδεσή τους – και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη στην Real Life, ο Νίνο φαίνεται να έχει μετακομίσει στο σπίτι της συντρόφου του στα νότια προάστια.

Η Josephine και ο Νίνο είναι μαζί από τον Απρίλιο του 2023 και ζουν μια θυελλώδη σχέση με πολλά σκαμπανεβάσματα. Παρά τις κρίσεις όμως, ο έρωτας τους καλά κρατεί. Έτσι αποφάσισαν να περάσουν στο επόμενο στάδιο της σχέσης τους, αυτό της συγκατοίκησης.

Παρότι έχουν αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις αφού έχουν και οι δύο προγραμματισμένες συναυλίες, καταφέρνουν να αφιερώνουν χρόνο ο ένας στον άλλον στο διαμέρισμα της Josephine στην Γλυφάδα.

«Είμαστε μαζί, είμαι πολύ καλά, είμαστε 1,5 χρόνο μαζί. Ο Νίνο είναι πολύ γλυκός. Δεν θέλω να εστιάσω το παρελθόν, είμαστε καλά και θέλω να κοιτάω μπροστά. Το πιο σημαντικό είναι δύο άνθρωποι να θέλουν να είναι μαζί και από εκεί και πέρα όλα είναι μέσα στη ζωή. Το μέλλον θα δείξει. Θαυμάζω πάρα πολύ την ειλικρίνειά του, την ευφυία του, το πώς γράφει μουσική. Είναι πολύ καλός άνθρωπος. Μπορώ να κάθομαι ώρες και να τον κοιτάω στο πιάνο. Όλη ημέρα μιλάμε για τη μουσική», εξομολογήθηκε πρόσφατα η δημοφιλής τραγουδίστρια για τον σύντροφό της.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164