Μαριάντα Πιερίδη: Η εξομολόγηση για τον σύντροφό της – «Προσπαθεί να το διαχειριστεί, ήταν πολύ ξεκάθαρος»

Η Μαριάντα Πιερίδη με αφορμή την τηλεοπτική της επιστροφή μέσα από το «Summer’s Cool» στον ΣΚΑΪ, μίλησε στην Real Life και στην Πολυξένη Καραμίχα για τις αλλαγές στη ζωή της και τον νέο της σύντροφο, Πάνο Ιωάννου.

Αναφερόμενη στην γνωριμία τους και τον τρόπο με τον οποίο παρουσίασαν την σχέση τους στα media, η Μαριάντα Πιερίδη απάντησε πως ο σύντροφός της έδειξε απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό της.

«Προσπαθεί να το διαχειριστεί, ήτανε πολύ ξεκάθαρος και μου είπε “βοήθησέ με, μου είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό”, αλλά εγώ σε στηρίζω γιατί σε αγαπώ. Αν μου πεις πως αυτό πρέπει να γίνει με αυτό τον τρόπο, θα το κάνω για σένα”», ήταν τα λόγια του Πάνου Ιωάννου.



«Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι τόσο καλός και καμιά φορά με ρωτάει “γιατί δε με εμπιστεύεσαι”, του απαντώ πως μου είναι δύσκολο να αποδεχτώ ότι μπορεί να είναι τόσο καλός», εξομολογήθηκε η Μαριάντα Πιερίδη.

Σχετικά με το διαζύγιό της και το διάστημα που μεσολάβησε: «Μετά το χωρισμό μου πίστευα πως θα είμαι μόνη. Ήταν κάτι που είχα αποφασίσει και το είχα αποδεχτεί και ξαφνικά ήρθε ο Πάνος και όλα άλλαξαν», παραδέχτηκε η Μαριάντα Πιερίδη.

Η Μαριάντα Πιερίδη για την συνεργασία της με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

Για την καθημερινή παρουσίαση της εκπομπής «Summer’s Cool»: «Με το λαμπρό γνωριζόμαστε 20 χρόνια και νιώθω άνετα να τον πειράξω… Μου αρέσει που μπορούμε αστειευτούμε. Για εμένα αυτό είναι πολύ σημαντικό. Νιώθω πολύ άνετα σε αυτή τη συνεργασία γιατί με υποδέχτηκαν με αγάπη. Ήμουν τόσο χαρούμενη που στην πρώτη εκπομπή είχα την ενέργεια ενός μικρού παιδιού», ανέφερε η Μαριάντα Πιερίδη.

Όσο για τα σχόλια που δέχεται: «Έχω διαβάσει καλά και κακά σχόλια. Κάθε φορά που αισθάνομαι πως κάνω κάτι καλά, τα σχολεία γίνονται χειρότερα, οπότε όταν περνώ απαρατήρητη, πιστεύω πως κάτι δεν κάνω σωστά (γελάει)» καταλήγει η Μαριάντα Πιερίδη. 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164