Εριέττα Κούρκουλου: Το επικριτικό σχόλιο που δέχτηκε και η απάντησή της – «Αλίμονο αν κάναμε εμείς τέτοιο πράγμα»

Με μια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου της, η Εριέττα Κούρκουλου γιόρτασε την επέτειό της με τον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη.

«Τέσσερα χρόνια γάμου. Χαρές, λύπες, δυσκολίες και μια αγάπη που τα ξεπερνάει όλα. Ένας άνθρωπος που με έχει στηρίξει όσο κανείς, μου έχει φερθεί σαν πραγματική πριγκίπισσα και έχει συμβάλλει καθοριστικά στην εξέλιξή μου. Μετράω πολλές ευλογίες στα σχεδόν 31 μου χρόνια, αλλά καμία δεν συγκρίνεται με τον δικό σου ερχομό στην ζωή μου πριν από περίπου 7 χρόνια», έγραψε, μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Erietta Kourkoulou (@eriettakourkouloulatsi)

Λίγες ώρες μετά και η Εριέττα Κούρκουλου, ανάμεσα στις ευχές που δέχτηκε, έλαβε και ένα επικριτικό σχόλιο για τη φωτογραφία με τα βεγγαλικά στον γάμο της.

«Η φωτογραφία κάτω δεξιά με τα βεγγαλικά δεν συνάδει με αυτό που δείχνετε τόσο καιρό. Πως δηλαδή σέβεστε τις ζωές των ζώων. Πεθαίνουν πολλά ζώα από τον θόρυβο των βεγγαλικών. Ελπίζω να σταματήσει αυτό κάποια στιγμή. Να ζήσετε να χαίρεστε την οικογένειά σας. Και μπράβο γενικά για το προφίλ σας», έγραφε το μήνυμα που έλαβε.

Η Εριέττα Κούρκουλου σχολίασε πως περίμενε να λάβει ένα τέτοιο μήνυμα στο οποίο απάντησε: «Καλησπέρα, τα βεγγαλικά του γάμο μας ήταν αθόρυβα. Αλίμονο αν κάναμε εμείς τέτοιο λάθος».

Ενώ στη συνέχεια δημοσίευσε μια φωτογραφία: «Τις Πρωτοχρονιές τις βγάζουμε στο μπάνιο με κλασική μουσική», έγραψε εκφράζοντας την αγάπη της για τα ζώα. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164