Ελεονώρα Μελέτη: Άνοιξε λογαριασμό στο Tik Tok και εξηγεί τον λόγο – «Αντιστεκόμουν σθεναρά, ωστόσο άλλαξα γνώμη»

Την απόφασή της να ανοίξει λογαριασμό στο Tik Tok μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Ελεονώρα Μελέτη.

Η παρουσιάστρια και Ευρωβουλεύτρια πλέον, όλα αυτά τα χρόνια αρνούνταν πεισματικά να ανοίξει λογαριασμό στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό ωστόσο όμως είναι κάτι που άλλαξε μετά την εκλογή της στην Ευρωβουλή. Σε ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε ότι αυτό συνέβη γιατί θέλει μέσα από το Tik Tok να ενημερώνει το κοινό για όλα όσα έχουν να κάνουν με την πορεία της στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.

«Σας είχα υποσχεθεί από τη πρώτη στιγμή πως κ αυτό το ταξίδι θα το κάνουμε παρέα όπως ακριβώς έχουμε κάνει κ όλα τα ταξίδια μας αυτά τα 23 χρόνια… Θέλω να είμαστε μαζί κ στο ευρωκοινοβούλιο, να σας πάρω μαζί μου. Για το λόγο αυτό άνοιξα tik tok! ( όσοι με γνωρίζουν προσωπικά ξέρουν ότι όλα αύρα τα χρόνια αντιστεκόμουν σθεναρά στο να ανοίξω λογαριασμό σε αυτή τη πλατφόρμα, όσο κ αν επέμεναν εμπορικοί συνεργατες μου κ οικείοι.) ωστόσο άλλαξα γνώμη γιατί νιώθω την ανάγκη να σας κάνω συμμέτοχους σε αυτά τα 5 χρόνια της θητείας που ξεκίνησε.

Στο τικ τοκ λοιπόν , στο eleonora.meleti , μπορείτε να βλέπετε όλα όσα έχουν να κάνουν με τη πορεία μας στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο! Εδώ θα συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε σκέψεις, εικόνες, ηλιοβασιλέματα, θάλασσα. απόψεις, προσωπικές στιγμές , προτάσεις, κ όλα όσα μοιραζόμαστε τόσα χρόνια…» έγραψε στην ανάρτησή της η Ελεονώρα Μελέτη.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164