Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Στάθης Σχίζας: Δύο ξένοι στο ίδιο νησί – Οι βόλτες στα σοκάκια της Μυκόνου

Και φέτος, η Μύκονος βρίσκεται στους top προορισμούς με τους Έλληνες αλλά και τους ξένους celebrities να την επιλέγουν τόσο για τις πανέμορφες παραλίες της όσο και για τα ξεχωριστά πάρτι στα beach bar αλλά και τα νυχτερινά μαγαζιά.

Στη Μύκονο απολαμβάνει τις διακοπές του και ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις για να χαλαρώσει και να περάσει χρόνο με τους αγαπημένους του φίλους.

Στο νησί των ανέμων βρίσκεται και η πρώην σύντροφός του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία περνάει το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της στη Μύκονο και φροντίζει να μοιράζεται πολλές φωτογραφίες και βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Το πρώην ζευγάρι μπορεί να έχει αφήσει πίσω όσα συνέβησαν στο παρελθόν και όπως έχουν παραδεχτεί και οι δύο διατηρούν τυπικές σχέσεις.

Η κάμερα του Mykonos Live TV απαθανάτισε τον Στάθη Σχίζα ενώ έκανε τη βόλτα του στα Ματογιάννια μαζί με έναν φίλο του, την ίδια ώρα που και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου χάζευε τις βιτρίνες των καταστημάτων, περπατώντας στα σοκάκια του νησιού.

Ο δημοσιογράφος, Πέτρος Νάζος που βρίσκεται στο νησί, μίλησε στην εκπομπή Summer’s Cool για την «συνάντηση» του πρώην ζευγαριού και αποκάλυψε πως τις επόμενες ημέρες θα δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164