Επέτειος γάμου για τον Θανάση Πάτρα και τη σύζυγό του, Κατερίνα – «17 χρόνια τώρα μου συμβαίνει το ίδιο πράγμα»

Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή ημέρα για τον Θανάση Πάτρα, καθώς σαν χθες πριν 17 ολόκληρα χρόνια παντρεύτηκε με την αγαπημένη του Κατερίνα.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής παντρεύτηκε μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης την αγαπημένη του Κατερίνα στις 29 Ιουλίου του 2007, στην εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα. Το ζευγάρι μάλιστα έχει αποκτήσει και μια κόρη, την Ίλια-Μανόλια, ενώ όλα αυτά τα χρόνια καταφέρνουν να διατηρούν τη ζωή και την οικογένειά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Με αφορμή λοιπόν τη χθεσινή τους επέτειο, ο Θανάσης Πάτρας προχώρησε σε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από τη μέρα του γάμου του.

«Κάποτε διάβασα ότι ένας πετυχημένος γάμος σημαίνει να ερωτεύεσαι πολλές φορές, πάντα με το ίδιο πρόσωπο. 17 χρόνια τώρα μου συμβαίνει αυτό ακριβώς. Σε ευχαριστώ γι’ αυτό το συναρπαστικό ταξίδι που μας έκανε να εκτιμήσουμε την σχέση και τη ζωή ακόμα περισσότερο. Σε αγαπώ και είμαι ευτυχής που είσαι πάντα δίπλα μου. Μας εύχομαι να είμαστε πάντα ένα. 17 και προχωράμε. Χρόνια μας πολλά. Αγάπη και υγεία σε όλους» έγραψε στην ανάρτησή του ο Θανάσης Πάτρας.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164