Καλοκαίρι χωρίς παραδοσιακό καγιανά δεν γίνεται. Ένα πιάτο ιδανικό τόσο για πρωινό όσο και μεσημεριανό ή βραδινό.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 3 μεγάλες ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες
- 5 αυγά
- 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε ροδέλες
- ρίγανη
- αλάτι
- πιπέρι
- 150 γρ. φέτα τριμμένη.
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάζεις το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι και σοτάρεις τις πιπεριές μέχρι να μαλακώσουν
- Προσθέτεις το σκόρδο, τις ντομάτες, ανακατεύεις και τα αφήνεις να βράσουν για 10 περίπου λεπτά
- Ανακατεύεις τα αβγά σε ένα μπολ και τα ρίχνεις στο τηγάνι ανακατεύοντας πολύ καλά με την ξύλινη κουτάλα
- Ρίχνεις αλάτι, πιπέρι και ρίγανη και συνεχίζεις να ανακατεύεις μέχρι να βράσει το ασπράδι
- Τον αφαιρείς από τη φωτιά, σερβίρεις και ρίχνεις από πάνω την τριμμένη φέτα.
Photo: iStock
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ