Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η εξομολόγηση για την προσωπική ζωή της – «Δεν απολαμβάνω να είμαι μόνη»

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά και έδωσε κοινή συνέντευξη μαζί με τους γιους της, Φίλιππο και Διονύση στο περιοδικό OK! και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Ροδόπουλο.

Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία φέτος το καλοκαίρι πρωταγωνιστεί στην επιθεώρηση «Τότε, τώρα, πάντα» στο θέατρο Άλσος, μίλησε για την προσωπική ζωή της, τονίζοντας πως αυτή την περίοδο είναι ελεύθερη.

Δεν ήθελες να έχεις μια σχέση;

Δεν προέκυψε. Και εγώ δεν ήθελα και κάποιος ήθελε, και κάποιος δεν ήθελε και εγώ ήθελα. Δεν απολαμβάνω να είμαι μόνη μου, από την άλλη έχω μάθει πολύ σε αυτά τα χρόνια πόσο σπουδαίο είναι. Πολλοί άνθρωποι κάνουν ή παραμένουν σε σχέσεις επειδή δεν τους αρέσει η μοναξιά. Δεν έχω αυτή την ανάγκη και με ανακουφίζει. Περνάω καλά, είμαι χαρούμενη στην καθημερινότητά μου, αν έρθει και ένας σύντροφος να το ενισχύσει αυτό, θα είναι τέλειο. Αλλά μόνο να το ενισχύσει. Και αυτό δεν είναι πάρα πολύ απλό. Γενικότερα, η σύνδεση των ανθρώπων δεν είναι κάτι εύκολο. Σημασία έχει το ταίριασμα.

Είσαι στη φάση που θα ήθελες να είσαι ερωτευμένη;

Και ποιος δεν θα το ήθελε; Εντάξει, έχω φάει απογοητεύσεις αλλά δεν παραιτούμαι. Δεν έχω χάσει την ελπίδα μου στον έρωτα και στην αγάπη. Απλά έχω βγάλει από την εξίσωση την αφέλεια που είχα να εμπιστεύομαι λόγια όταν δεν ακολουθούνται από πράξεις.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164