Σελίν Ντιόν: Η αλήθεια για την πληρωμή της μετά την εμφάνισή της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι

Η Σελίν Ντιόν εμφανίστηκε στο φινάλε της τελετής των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι και προκάλεσε ανατριχίλα με την ερμηνεία της στον Πύργο του Άιφελ.

Μάλιστα, τα δημοσιεύματα ήθελαν την διάσημη τραγουδίστρια να πήρε το αστρονομικό ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ για την εμφάνισή της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει.

Σε δήλωσή του στο Page Six, εκπρόσωπος των των Ολυμπιακών Αγώνων δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σε αντίθεση με τις πληροφορίες που μεταδίδονται στα μέσα ενημέρωσης, οι καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια των τελετών των Αγώνων του Παρισιού 2024 δεν θα λάβουν αμοιβή για την εμφάνισή τους.

Αυτή η δέσμευσή τους – υπό αυτές τις συνθήκες – αντανακλά την επιθυμία τους να συμμετάσχουν σε ένα ιστορικό γεγονός για τη Γαλλία και τον παγκόσμιο αθλητισμό. Επιπλέον, το Παρίσι 2024 θα καλύψει όλα τα έξοδα τεχνικής παραγωγής και οργάνωσης των εκδηλώσεων, όπως συνηθίζεται. Το Παρίσι 2024 υπενθυμίζει ότι ο προϋπολογισμός της οργανωτικής επιτροπής χρηματοδοτείται κατά 96% από ιδιωτική χρηματοδότηση και ότι σε καμία περίπτωση οι δημόσιες συνεισφορές δεν πληρώνουν τις καλλιτεχνικές ομάδες».

Αυτό σημαίνει ότι ούτε η Lady Gaga πήρε αμοιβή για την εμφάνισή της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164