Ένα ξεχωριστό beauty retreat στο Grand Forest Metsovo με την υπογραφή της Orloff

Παρασκευή πρωί στο αεροδρόμιο εν αναμονή της πτήσης από τη μία αλλά και ενός τριημέρου που ονειρεύομαι εδώ και καιρό από την άλλη. Κάπου στην εξοχή, μακριά από τις υψηλές θερμοκρασίες της πόλης, με απόλυτη ησυχία και ένα φρέσκο αεράκι στην ατμόσφαιρα. Και όχι μόνο. Η συνέχεια θα σε κάνει να ζηλέψεις. Η Orloff, είναι η εταιρία που φρόντισε να περάσω τρεις υπέροχες ημέρες στο Grand Forest Metsovo και αυτό είναι ένα από τα ωραιότερα και πιο πολύτιμα δώρα που έχω δεχτεί τον τελευταίο καιρό. 

Ας κλείσω για λίγο την παρένθεση όμως και να σου αφηγηθώ όλα όσα έζησα και αισθάνθηκα, με λεπτομέρειες. Προσγειωθήκαμε στα Ιωάννινα και από εκεί, οδικώς και μέσα από μία υπέροχη διαδρομή φτάσαμε στο ονειρικό ξενοδοχείο Grand Forest Metsovo που στολίζει, πραγματικά, την πλαγιά.

Μετά την υποδοχή σειρά είχε το πρωινό στη βεράντα, με το Μέτσοβο να απλώνεται μπροστά μας ενώ εμείς απολαμβάναμε παραδοσιακές πίτες και ένα ζεστό καφέ. Στο πίσω μέρος του μυαλού μου όμως ήταν διαρκώς η περιποίηση σώματος και προσώπου στο spa του ξενοδοχείου. Σε αυτό το σημείο θέλω να τονίσω ότι η  ORLOFF δραστηριοποιείται ως spa consultantspa operator και brand representative των Valmont & Cinq Mondes στην Ελλάδα καθώς και στο ξενοδοχείο που είναι πραγματικά “key” προορισμός για εσένα που αναζητάς εσωτερική και εξωτερικής ευεξία. Και πίστεψε με, πρόκειται για μία απίθανη απόδραση και το καλοκαίρι. 

Παράλληλα όμως οι απορίες μου σχετικά με την Orloff και τα beuty brands της ήταν πολλές. Ήθελα να μάθω τα πάντα. Για κάθε προϊόν Valmont και Cinq Mondes καθώς και για τα Darling με την girlie συσκευασία και τις super αποτελεσματικές συνθέσεις.

Αν δεν απλώσεις το προϊόν στην επιδερμίδα ή τα μαλλιά (στην περίπτωση του νέου Darling Milky Hair Screen, ενός σπρέι προστασίας από τη θερμότητα και ταυτόχρονα conditioner), δεν μπορείς να αντιληφθείς την υφή αρχικά και την αποτελεσματικότητα στη συνέχεια. 

Η ώρα του spa έφτασε και η επαγγελματική ομάδα με περίμενε προκειμένου να μου χαρίσει την απόλυτη αίσθηση ευεξίας και βαθιάς θρέψης τόσο σε πρόσωπο όσο και σώμα. Ξεκίνησα με το CINQ MONDES-Τελετουργικό Grand Forest. Μια θεραπεία μασάζ σώματος που προέρχεται από τους πολυνησιακούς θεραπευτές και είναι εμπνευσμένη από το Lomi-Lomi. Οι θεραπευτές ασκούν βαθιά πίεση με παρατεταμένες κινήσεις χρησιμοποιώντας τους βραχίονες. Η αίσθηση χαλάρωσης είναι σχεδόν εξωπραγματική και μετατρέπεται σε ανακούφιση μιας και συνδυάζεται με τις νότες λουλουδιών τιαρέ που αναδύονται καθ’ όλη τη διάρκεια της εμπειρίας ενώ  ζεστές πέτρες τοποθετούνται σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος και του προσώπου . Κι αν πιστεύεις ότι η θεραπεία τελειώνει εδώ θα χρειαστεί να σου αναφέρω και τη συνέχεια: Το τελετουργικό ολοκληρώνεται με την αντιγηραντική μάσκα προσώπου Biocellulose που περιέχει ένα σύνολο ενεργών συστατικών στη σύνθεση της με συσφικτικές ιδιότητες αλλά και μοναδικό, λαμπερό φινίρισμα. 

Αμέσως μετά μια βουτιά στην εσωτερική πισίνα του Spa ολοκληρώνει την μοναδική αυτή εμπειρία και σε προετοιμάζει για τη συνέχεια που είναι η περιποίηση προσώπου. Όταν και αν αποφασίσεις να βγεις από την τέλεια θερμοκρασία του νερού. 

Επειδή όμως δεν γινόταν να μου στερήσω μία ακόμη συγκλονιστική skincare εμπειρία αφέθηκα στα χέρια της ειδικού και το VALMONT Intense Hydration of the Face: Μια θεραπεία ενυδάτωσης ιδανική για μετά την έκθεση στον ήλιο. Πρόκειται για ένα διορθωτικό ενυδατικό μασάζ προσώπου που συνδυάζει το αργό λεμφικό (μασάζ) με δραστικές ουσίες, όπως το υαλουρονικό οξύ και φυτικά εκχυλίσματα από τις Άλπεις. Καταπραϋνει το δέρμα και του χαρίζει απίθανη, φυσική λάμψη. Η εκδοχή των 75’ περιλαμβάνει το φύλλο κολλαγόνου της VALMONT με την εφαρμογή της μάσκας Regenerating Collagen sheet mask. Πρόκειται για την απόλυτη ανανεωτική θεραπεία που προσφέρει θεαματικό εφέ λίφτινγκ, βαθιά ενυδάτωση, διόρθωση λεπτών ρυτίδων και λεκέδων της επιδερμίδας.

Το Grand Forest Metsovo είναι ιδανικό για όλες τις εποχές του χρόνου. Ναι μεν θα σου χαρίσει την ωραιότερη εμπειρία περιποίησης σώματος και προσώπου αλλά παράλληλα θα απολαύσεις υπέροχα πιάτα ενώ μπορείς να κάνεις ιππασία ανακαλύπτοντας τις ομορφιές της φύσης και περιπάτους σε μονοπάτια ή στο γραφικό Μέτσοβο. Από εμένα είναι ένα μεγάλο ναι. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164