Αλεξάνδρα Νίκα: Η στιγμή που απολαμβάνει τον Κωνσταντίνο Αργυρό, πιασμένη χέρι – χέρι με τη μητέρα του – Βίντεο

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έδωσε δύο μοναδικές συναυλία το βράδυ της Δευτέρας 29/7 και της Τρίτης 30/7 στο Κατράκειο Θέατρο στο πλαίσιο της περιοδείας του «Diamond Tour» που έχει χαρακτηρισθεί ως το πιο επικό μουσικό ταξίδι του.

Όπως αποκάλυψε το TLIFE με αποκλειστικές φωτογραφίες, η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νίκα βρέθηκε στο πλευρό του για να τον καμαρώσει από κοντά και αυτή ήταν και η πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν και την θέλουν έγκυο στο πρώτο της παιδί.

Τόσο ο δημοφιλής τραγουδιστής όσο και η νεαρή σύντροφός του δεν έχουν επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει την είδηση της εγκυμοσύνης. Άλλωστε ο Κωνσταντίνος Αργυρός όλα αυτά τα χρόνια δεν θέλει να απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης με την προσωπική ζωή του, παρά μόνο με τα επαγγελματικά του.

Η 25χρονη καλλονή μαζί με την όμορφη μητέρα της διασκέδασαν με τις επιτυχίες του τραγουδιστή, με την Αλεξάνδρα Νίκα και μην παίρνει τα μάτια της από τον τραγουδιστή.

Λίγες ώρες μετά την εμφάνιση του τραγουδιστή, κυκλοφόρησε ένα βίντεο στα social media, στο οποίο βλέπουμε την Αλεξάνδρα Νίκα πιασμένη χέρι – χέρι με τη μητέρα του τραγουδιστή, ενώ εκείνος βρίσκεται στη σκηνή και ερμηνεύει το τραγούδι «Παιδί γενναίο». 

Δες το τρυφερό βίντεο

@womansmagazinegr Η Αλεξανδρα Νικα παρακολουθησε τον αγαπημενο της Κωνσταντινο Αργυρό πιασμενη χερι χερι με τη μητερα του. Μια ωραια και συγκινητικη στιγμη. Ο Κωνσταντινος Αργυρος αφιερωσε το παιδι γενναιο στη μητερα του Σε ενα καταμεστο Κατρακειο, ο τραγουδιστης καταχειροκροτηθηκε απο το κοινο #fypシ゚viral #fyp #fy #fyppppppppppppppppppppppp #womansmagazinegr #argyros #katrakeio #summerconcert ♬ πρωτότυπος ήχος – womansmagazinegr

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164